Aksu konvoylarla coştu

Antalya'nın Aksu ilçesi siyasi partilerin düzenledikleri konvoylarla hareketli saatler yaşadı.

29 Mart 2014 Cumartesi 12:43
Aksu konvoylarla coştu

Aksu'da sabahın erken saatlerinden itibaren başlayan konvoy hazırlıklarının ardından harekete geçen siyasi partilerin araç konvoyları Kundu'dan Karaöz'e kadar ilçeyi boydan boya kat ederek bütün mahalle ve köyleri dolaştı. Ak Parti'nin konvoyunda yaklaşık 400, MHP'nin 300, Demokrat Parti'nin ise 200 araç yer aldı. CHP ise Aksu'da vatandaşı rahatsız etmemek amacıyla konvoy düzenlemedi.

Ak Parti'nin araçlarının yer aldığı konvoyda adaylar, yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları üyeleri ile yüzlerce partili yer aldı. MHP ve DP'nin de aynı şekilde katılımcılarka dolan konvoyları ilçe merkezinde de tur attı. Partilerin konvoyu seçim yasaklarının başlayacağı saate kadar devam edecek.




 





Son Güncelleme: 29.03.2014 13:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.