Aksu halkının oylarına talibim

Vatan Partisi Antalya Milletvekili Adayı Mustafa Ertem, Antalya Milletvekili olarak Aksu halkının oylarına talip olduğunu söyledi.

13 Nisan 2023 Perşembe 12:17
Aksu halkının oylarına talibim

Güçlü devlet üreten millet

Milletvekili adayı olarak açıklamalarda bulunan Ertem, "Bugün ki dünya koşullarının Türkiye’nin en büyük ihtiyacı olan güçlü devlet ve bugün ki ekonomik koşullarda Türkiye’nin en büyük ihtiyacı üreten millet. Hükümetimiz seçime katılmayan HDP’ye 540 milyon TL seçim yardımı yapmıştır. Anayasa mahkemesi HDP’yi kapatmayarak devletin zaaf içinde olduğunu göstermiştir. Güçlü devlet anlayışı devletin zaaf içine düşmesini engelleyecektir. Atlantik sistemi içinde üretim, sıcak para ve tüketim dayatılıyor. Borca batma, borsa vurguncuları ve milletin alın terini bölüşmek var. Üreten millet anlayışı bu açıdan Avrasya’da mümkün olacaktır" dedi.

Vatan Partisinin barajı aşacağını kaydeden Ertem, "NATO’dan çıkalım gladyo darbelerinden, aydınlarımızın katledilmesinden, PKK’dan, FETÖ’den tüm yobaz terör örgütlerinden kurtulalım. Milletvekili seçimlerinde vatan partisi yüzde 7 barajını aşacak ve TBMM’de yerini alacaktır. İşte o zaman o mecliste ne PKK ve HDP olur, ne NATO’ya secde edilir, nede milletin hayrına olmayan yasalar çıkar. Vatan partisi mecliste olsun devrim olur. Kahramanlar o mecliste Türk Milletinin hakkını savunur. Nasıl Ermeni soykırım yalanını bitirdiysek, Silivri duvarlarından Türk ordusunu nasıl özgürlüğüne kavuşturduysak, 15 Temmuz’da ilk çıkıp FETÖ darbesidir ordu göreve çağrısını yaptıysak yine yaparız. Antalya’dan milletvekili adayıyım, Aksu halkının oylarına talibim” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 13.04.2023 12:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.