Akıncı Aksu’ya el attı

DEVA Partisi Antalya İl Başkanı Süleyman Akıncı, Partisi’nin Aksu’da teşkilat yapısının kurulması için adım attı. 70’e yakın başvurunun olduğunun altını çizen Akıncı, “ En kısa sürede Aksu İlçe Başkanı’nı belirleyeceğiz” dedi.

12 Ekim 2020 Pazartesi 13:09
Akıncı Aksu’ya el attı

Akıncı ve Metin

İl Teşkilat şemasını oluşturan ve önümüzdeki günlerde kamuoyuna duyuracak olan DEVA Partisi Antalya İl Başkanı Süleyman Akıncı, Aksu’da ki yapıyı da oluşturmak için el attı. İl Yönetim Kurulu üyelerinden aynı zamanda Aksu’da uzun bir süre banka müdürü olarak görev yapan Barış Metin ile birlikte Güneyhaberci Aksu Gazetesi’ni ziyaret eden DEVA Partisi Antalya İl Başkanı Akıncı, çalışmalarla ilgili bilgiler paylaştı.

Çok sayıda görüşmeler yapıldı

Ekip arkadaşlarıyla beraber kısa sürede çok mesafe kat ettiklerine değinen Akıncı, “İl teşkilat şemasını oluştururken, birçok zorlukla karşılaşacağımızı zannediyordum. Ama gelinen süreçte çok sayıda başvurular oldu. Kimisi yönetimlerde görev almak istedi. Kimisiyse gönüllü olarak çalışmalar içerisinde bulunmak istedi. Çok sayıda görüşmelerimiz oldu. Gelinen süreçte İl teşkilat yapısını kurduk. Önümüzdeki günlerde kamuoyuna açıklayacağız” şeklide açıklamalarda bulundu.

Kısa sürede kamuoyuna paylaşılacak

Antalya’nın 19 ilçesinde de, İlçe teşkilatlarının kurulması için kolları sıvadıklarını ifade eden DEVA Partisi Antalya İl Başkanı Süleyman Akıncı, “İlçelerimiz de çok sayıda başvurular var. Bunlardan birisi de Aksu. 70’ e yakın başvuru var. Bunlarla görüşme halindeyiz. Kanaat önderleriyle görüşüyoruz. Gönüllü olarak destek veren vatandaşlarımız var. Aksu’daki Teşkilat Başkanımızı da en kısa sürede kamuoyuna paylaşacağız” diye açıklamalarda bulundu.

Millet beklenti içerisinde

Türkiye’nin kronikleşen birçok sorunun olduğuna da dikkat çeken DEVA Partisi İl Başkanı Süleyman Akıncı, “Nereden bakarsanız bakın her tarafta sistem çökmüş durumda. Ekonomimiz iflas etmiş. Adalet mekanizması çalışmıyor. Milletimiz bir beklenti içerisin de. Bu sorunların çözümü DEVA kadrolarında olacaktır. Vatandaşlarımızın bu anlamda bizlere güveni tam” dedi.   

Haber Merkezi

Son Güncelleme: 12.10.2020 13:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.