AK Parti'den Birlik Mesajı

Cumhur İttifakı’nın Aksu Belediye Başkan Adayı Durmuş Kaan Şahin, Antalya Milletvekilleri Mustafa Köse, Kemal Çelik, İl Başkanı Ali Çetin ile teşkilat başkanları, Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’i makamında ziyaret ederek, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

12 Şubat 2024 Pazartesi 13:14
AK Parti'den Birlik Mesajı

Haber Merkezi- 

Yoğun katılım ile yapılan ziyarette AK Parti İl Başkanı Ali Çetin, hizmetlerinden dolayı Başkan Şahin’e teşekkür etti. Çetin, “Bugüne kadar Halil Başkanımız hem belde, hem ilçe hem de belediye başkanlığı döneminde Aksu için çok emek sarf etti. Vatandaşlarla yakından ilgilendi, dertlerini çözdü. 22 yıl hizmet etmek kolay değil. 22 yıl ailesinden, işinden feragat etti kendisinden Allah razı olsun. 31 Mart önemli bir seçim olacak. Türkiye’nin her yerinde bayrak değişimi var, yeni arkadaşlarımıza yol verdiğimiz yerler oldu. Halil Başkanımıza hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Emekleri için kendisini takdir ediyoruz. Eşi Ümmü Hanım da gece gündüz çalıştı ona da teşekkür ediyoruz.” dedi.

AK Parti Milletvekili Mustafa Köse de Başkan Şahin’e övgüler yağdırdı. Köse, “Halil Başkanımız bizim büyüğümüz, davamızın kurucularından biridir, Antalya’da AK Parti bayrağını yukarlara taşıdı. Teşkilattan gelip, belediye başkanlığı yapan örnek biri, Aksu’nun isim babalarından biridir. Makamlar gelip geçer ama önemli olan geride hoş bir seda bırakmak. Halil Başkan başarılı bir belediye başkanlığı yaptı. Aksu’nun çok sorunu vardı, ilçe ciddi hizmetler bekliyordu. Halil ağabey bizim önümüze düştü, bütün sorunları çözmek için çalıştı ve çoğu sorunu çözdük. Vatandaşların sorunlarını çözmek için bizi sürekli aradı, Ankara’da bitecek konuları bizlere aktardı. Adam gibi bir belediye başkanlığı yaptı. Biz kendisinden razıyız. Belediye başkanlığını nasıl bıraktığınız da önemlidir, Halil Başkan örnek bir davranışla belediyeyi devredecek. Ben bu partinin evladıyım diyerek, hayırlısı olsun diyor. Bizim seçim sürecinde de sonrasında da ona ihtiyacımız var. Birlikteliğimiz devam edecek.” şeklinde konuştu.

Ziyareti sosyal medya hesabında paylaşan Başkan Şahin, “Başkanlar ziyaretime geldiler.  İl Başkanımız ve milletvekillerimiz on yıllık belediye başkanlığım sürecinde vermiş olduğumuz hizmetlerden dolayı teşekkürlerini iletti. Belediye başkanlığım süresince ilçemin gelişmesi, kalkınması için durmadan yılmadan ekip olarak çalıştık. Başarı hepimizin başarısı. Ziyaretlerinde dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” açıklamaların da bulundu.

Başkan Adayı Durmuş Kaan Şahin İse şu paylaşımda bulundu. “AK Parti Milletvekillerimiz Mustafa Köse, Kemal Çelik, İl Başkanımız Ali Çetin, Ak Parti ve MHP İlçe Yönetimlerimizle Aksu Belediye Başkanımız Halil Şahin’i ziyaret ettik. Başkanımıza bugüne kadar Aksu’muza kattıkları için teşekkür ediyor, bundan sonraki süreçte de bilgi ve tecrübeleriyle hep birlikte olacağız inşallah”.

Son Güncelleme: 12.02.2024 15:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.