AK Parti Antalya 81 il arasında BİRİNCİ

AK Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse, twitter'dan 'Antalya il teşkilatının bu ay 25 bin 500 üye kaydıyla Türkiye'de üye oranını en fazla artıran il olduğunu' duyurdu.

21 Ağustos 2013 Çarşamba 17:22
AK Parti Antalya 81 il arasında BİRİNCİ
Köse, ayrıca Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 14-15 Aralık'ta Antalya'ya geleceğini söyledi.

AK Parti'nin kuruluşunun 12. yıldönümü, dün partinin genel merkezinde düzenlenen resepsiyonla kutlandı. Resepsiyonun yanı sıra genel merkezde 81 ilin il başkanlarının katıldığı 'Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı' da yapıldı. Antalya İl Başkanı Mustafa Köse'nin de katıldığı toplantıda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan il başkanlarına seslendi. Köse, sosyal paylaşım sitesi 'Twitter' dan takipçilerine 11.30'da başlayan toplantıda, Başbakan Erdoğan'ın 14-15 Aralık'ta Antalya'ya geleceğini kendilerine ifade ettiğini söyledi.

BAŞBAKAN İLE GÖRÜŞME
Sosyal paylaşım sitesinde, 'Antalya il teşkilatının bu ay 25 bin 500 üye kaydıyla Türkiye'de üye oranını en fazla arttıran il olduğunu' ve toplantıda birinciliklerinin ilan edildiğini duyuran Köse, "Son derece gayretli çalışmaları sonucu, 81 il arasında bizi birinci yapan bütün AK Parti Antalya ailesine şükranlarımı sunuyorum" ifadelerini kullandı. Sosyal paylaşım sitesinde toplantı hakkında bilgi de aktaran Köse, Genel Başkan Yardımcısı Menderes Türel ve İl Kadın Kolları Başkanı Esra Özkoç ve Başbakan Erdoğan'la Antalya hakkında sohbet etme imkanı bulduklarını belirtti.

ADAY ADAYLARINA UYARI
Toplantının ardından gece Ankara'dan Antalya'ya dönen Köse, Başbakan Erdoğan'ın Aralık ayında yapacağı iki günlük Antalya programında, ilçelere de gitmesinin düşünüldüğünü, Başbakanlık özel kalemle programın detayının görüşülerek belirleneceğini söyledi. Başbakan Erdoğan ile görüşmesinde Antalya'daki genel konuların ve yerel seçim sürecinin değerlendirildiğini anlatan Köse, "Başbakanımız, bize özellikle aday adayları konusunda önemli telkinde bulundu. Aday adaylarının, aday olmaması halinde küsmemeleri ve bizimle çalışmaları için hassasiyet göstermelerini söyledi" dedi.

193 BİN ÜYE
Köse, Antalya teşkilatının son dönemde yaptığı çalışmalarla üye sayısını artırdığını vurguladı. Üye sayısında yüzde 12 artış yaşandığına dikkati çeken Köse, "Antalya'daki seçmenin yüzde 12'si üye. Üye sayısı 193 bin civarında" ifadesini kullandı. Köse, Başbakan Erdoğan'ın üye sayısındaki artıştan dolayı da Antalya il teşkilatının çalışmalarını takdir ettiğini dile getirdi. 

Son Güncelleme: 21.08.2013 17:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.