Ahmet Bulut kimi kastetti?

MHP İlçe Başkanı Ahmet Bulut’un hafta sonu sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama, akıllara ‘Kimi kastediyor?’ sorusunu getirdi

24 Şubat 2020 Pazartesi 15:33
Ahmet Bulut kimi kastetti?

Milliyetçi Hareket Partisi Aksu İlçe Başkanı Ahmet Bulut, geçtiğimiz hafta sonu sosyal medya üzerinden bir açıklama yaptı. Bulut, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:  “Aksu’da Milliyetçi Hareket Partisi adına yapılan her türlü basın açıklaması partinin görevlendirdiği grup sözcüsü veya ilçe başkanı tarafından yapılır. Diğer basına yapılan açıklamalar kişisel fikir ve düşünceleri yansıtır.” 

NET AÇIKLAMA YOK

Partisinin Aksu teşkilatına ‘uyarı’ niteliği taşıyan paylaşımı dikkat çeken Başkan Bulut’un kimi kastettiği merak konusu olurken, kulislerde paylaşımın MHP Aksu ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Kemal Kara’yı hedef aldığı konuşulmaya başlandı. Bu söylentilere neden olan gelişme ise, geçtiğimiz hafta içerisinde Kemal Kara’nın Aksu’da yayın yapan birkaç gazetede “İttifakımıza nifak sokamazlar” başlığıyla yayınlanan MHP-AK Parti ittifakına dair açıklamaları. İlçe Başkanı Ahmet Bulut’un, Kemal Kara’nın kendisinden habersiz yaptığı açıklamalardan rahatsız olduğu ifade edilirken, henüz konuyla ilgili bir açıklama gelmedi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.