“7’den 70’e 70 proje”

Cumhur İttifakı Aksu Belediye Başkan Adayı Durmuş Kaan Şahin,  Aksu için hazırladığı 70 projeyi açıkladı.

09 Mart 2024 Cumartesi 17:48
“7’den 70’e 70 proje”

Haber Merkezi- 
Aksu Belediye Başkan Adayı Durmuş Kaan Şahin, “7’den 70’e 70 proje” sloganıyla, Aksu için hazırladığı 70 projeyi canlı yayında açıkladı. Özel bir televizyon kanalında yayınlanan programda projelerini tek tek açıklayan Şahin, 70 projenin ilk beş yıllık dönemde tamamlanacak şekilde planlandığını söyledi. 

KAPI KAPANMAYACAK
Aksu halkının 10 yıldır açık kapı belediyeciliğine alıştığını belirten Durmuş Kaan Şahin, “Halil Şahin Başkanımız, on yıldır Aksu’ya hizmetlerde bulundu. Hizmetleri için yeniden teşekkür ediyoruz. Halil Başkanımızın kendisine göre bir tarzı var, makam odasının kapısı hiçbir zaman kapanmadı. Buradan Aksu halkımıza sesleniyorum; Halil Başkanımızın kurduğu düzen aynen devam edecek. Makam odasının kapısı bugüne kadar nasıl kapanmadıysa, aynı şekilde bizim dönemimizde de kapanmayacak. Hatta biz arkadaşlarımızla, kapıyı söküp atmayı düşünüyoruz. Bizimki artık açık kapı belediyeciliğinden ziyade, “yok kapı belediyeciliği” olacak. Belediye başkanının kapıya ihtiyacı yok, kapısız bir şekilde devam edeceğiz. Halkımız, istediği zaman bize ulaşmaya devam edecek” dedi. 

BEŞ YILDA TAMAMLAYACAĞIZ
Yapılan projelerle istihdama ciddi katkı sağlayacaklarını söyleyen Durmuş Kaan Şahin, “Öncelikle iş, aş. Aksu’da hep yaşadığımız bir şey var; herkes bizden iş istiyor. Herkes belediyeye işe girmek istiyor. Belediyedeki personel, her başkan değişiminde ‘Acaba bizi işten çıkaracak mı?’ diye düşünüyor. Aksine, belediyemizdeki hiçbir personel işten çıkarılmayacak. 70 projemiz hayata geçtiği zaman, belki şu anda çalışan personel kadar personel istihdam edeceğiz. Projelerimizde en çok önem verdiğimiz husus, istihdam konusuydu ve mülkiyet sorunları. Biz belediye olarak yeni projeleri hayata geçirdikçe, ciddi sayıda işe alımlar olacak. Bu durum, birçok vatandaşımızın evine aş ve ekmek olarak dönecek. En az 70 projeyle yola çıktık. Gençlerimizin, kadınlarımızın, çocuklarımızın ihtiyaçlarına dikkat ettik. Kadınından erkeğine, gencinden yaşlısına tüm Aksuyu kapsayacak projeler yapacağız. Bu projelerimizi sadece ilk beş yıllık dönemde tamamlayacağımızı söylüyoruz. Beş yılın sonunda da tüm projelerin tamamlandığını Aksulu hemşerilerimiz görecek.

Son Güncelleme: 09.03.2024 18:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.