Önümüzde bir yerel seçim var. AK Parti’de bir bayrak değişimi yaşanacak. 10 yıldır başarılı bir şekilde Aksu Belediye Başkanlığı görevini yürüten Sayın Halil Şahin’in koltuğuna soydaşı Durmuş Kaan Şahin talip oldu. Bu görevi Aday Tanıtım Toplantısına katılan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan tebliğ etti.

Tabi ki makamlar kimseye kalıcı değil. Halil Başkan’da her platformda kendisi bunu ifade ediyor. Ama değişimlerde ister istemez burukluklar oluşuyor. Bu değişimde de öyle oldu. Azda olsa bir kırgınlık yaşandı. Neyse ki, AK Partili vekiller, AK Parti İl Başkanı Sayın Ali Çetin, Aday Durmuş Kaan Şahin, AK Parti İlçe Başkanı Çağatay Çalışır, İttifak ortağı MHP İlçe Başkanı Hasan Efe Üstün ile teşkilat mensupları, aday tanıtımından sonra, haftanın ilk günü Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’i makamında ziyaret etti. Emekleri için teşekkür ederek, aynı zamanda övgüler yağdırdı.

Halil Başkan’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, partili olduğunun altını çizdi. Öncesiyse, birçok yerden kendisine gelen adaylık talebini geri çevirdiğini de bilenlerdenim. Bu taleplerin hepsini elinin tersiyle iten Halil Başkan’ın partisine oy vereceğini ısrarla beyan ettiğine de şahidim. Yani anlayacağınız olması gerekeni yaptı. Kendisine yakışanı yaptı. Bu davranışı, bir kez daha gönüllerde taht kurmasına neden oldu.

Ayrıca Pazar günü Pınarlı’da seçim ofisi açılışı gerçekleşti. Açılışa Cumhur İttifakının Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sayın Hakan Tütüncü, Antalya Milletvekilleri; Kemal Çelik, İbrahim Ethem Taş, Tuğba Vural ile çok sayıda partili katıldı. Açılışta katılımcılar konuşmalar yaptı. Her konuşmacı Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’e kente verdiği emeklerden dolayı teşekkür etti. ‘Halil Ağabey’ diye hitap ettiler. Bu ifadeler Başkan Şahin’in gönüllerde ne kadar yer aldığının göstergesidir. Önemli olan hoş bir seda bırakmak, Halil Başkanın her zaman gönüllerde olacağına inananlardanım.

Geçmişteki gelişmeler bu şekilde yaşanırken, Pazartesi günü yani dün, Cumhur İttifakının Aksu Adayı Durmuş Kaan Şahin eşi Begüm Şahin’i de yanına alarak İlçe Başkanı Çağatay Çalışır ile beraber hem AK Parti hem de MHP’li yöneticilerle Başkan Şahin’i makamında ziyaret etti. Samimi ortamda güzel ve keyifli sohbetler oluştu. Çaylar yudumlandı ve kahveler içildi. Daha sonra İlçe Başkanı Çağatay Çalışırla beraber Şahinler bir saate yakın bir özel görüşme yaptı. Görüşme sonrası birlik ve beraberlik pozları verildi. Daha sonra el sıkışılarak makamdan ayrıldılar. Umarım bu tablonun devamı her zaman objektiflere yansır. Çünkü birlik ve beraberlikten güç doğar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.