Şahin ailesinin bebek sevinci

AK Parti Aksu İlçe Başkanı Avukat Durmuş Kaan Şahin ikinci kez baba olmanın sevincini yaşıyor. Şahin Ailesi’ne yeni katılan bebeğe İbrahim adı verildi.

12 Ocak 2016 Salı 17:00
 Şahin ailesinin bebek sevinci

AKSU siyasetinin önde gelen isimlerinden, AK Parti İlçe Başkanı Avukat Durmuş Kaan Şahin’in bir çocuğu daha dünyaya geldi. Şahin Ailesi’ne büyük bir mutluluk yaşatan bebeğe İbrahim ismi verildi. Yoğun siyasi programına bir de Ankara ziyareti ekleyen Başkan Şahin, ayağının tozuyla döndüğü Aksu’da ikinci kez baba olmanın sevinci ile karşılaştı.

Anne Begüm Hanım ve bebeğin sağlıklı olduğu belirtildi. Şahin Ailesi’nin ilk çocuğu olan Tanem’in de abla olmaktan dolayı çok mutlu olduğu gözleniyor.Şahin, İbrahim bebeğin dünyaya gelmesi dolayısıyla kendisini arayıp tebrik eden tüm dostlarına teşekkür etti. AK Parti İlçe Başkanı Durmuş Kaan Şahin’în yakın arkadaşları da, “İbrahim bebeğin 2016’da Başkan Şahin’e uğurlu gelmesini temenni ediyoruz” yorumunu yaptılar.
 

Son Güncelleme: 13.01.2016 11:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
G.Eker ailesi 2016-01-13 13:15:14

tebrikler,ibrahim bebek ,mutlu ve sağlıklı büyüsün.uzun ömürlü olsun.

Avatar
Ayaz ailesi 2016-01-13 15:48:22

Hayırlı uğurlu bir evlat olsun

Avatar
Gülşad Öğretmen 2016-01-13 18:58:53

Tebrikler Begüm Öğretmenim..Bebeğinizi anneli,babalı ve sağlıkla büyütün.