Minikler eğlendi, veliler kan verdi

ANTALYA Halide Edip Adıvar Anaokulu tarafından 'Her Kan Üç Can' adıyla düzenlenen etkinlikte minik öğrenciler Kızılay konulu resim yaparken velileri kan bağışında bulundu.

20 Ekim 2015 Salı 13:04
Minikler eğlendi, veliler kan verdi

Türk Kızılay'ı tarafından ülke genelinde '1 kan 3 can' sloganıyla düzenlenen kan bağışına, Halide Edip Adıvar Anaokulu 'Her Kan Üç Can' projesiyle destek verdi. Proje kapsamında minik öğrenciler Kızılay konulu resim yaparken, okulun öğretmenleri, personeli ve velileri ise kan bağışında bulunarak kampanyaya destek verdi.

Halide Edip Adıvar'ın yeni eğitim-öğretim yılının ilk veli toplantısında gerçekleşen etkinlikte, Kızılay yetkilileri kan bağışının önemi hakkında velilere bilgiler verdi. Velilerin büyük ilgi gösterdiği kan bağışında 50 ünite kan toplandı. Toplanan kan miktarından duydukları memnuniyeti dile getiren Kızılay yetkilileri, kış aylarında hastalık nedeniyle antibiyotik kullanımının yaygınlaşmasına bağlı olarak kan bağışında azalma görüldüğünü belirtti.

Halide Edip Adıvar Anaokulu'nun Müdürü Tuba Özkır ise kampanyaya destek veren veli ve öğretmenlere teşekkür etti.

Özkır, çocukların sosyal sorumluluk duygularını geliştirmek, velilerin çocuklara örnek olması, halkın kan bağışı bilincini artırmak ve kana ihtiyacı olan hastalara bir nebze şifa vermek için kampanyaya kendi oluşturdukları projeyle 5 yıldır destek verdiklerini kaydetti.

Son Güncelleme: 20.10.2015 19:04
Anahtar Kelimeler:
öğrenciKanVeli
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.