Kumluca'da 2 hafta süreli kan bağışı 

Kumluca'da 2 hafta sürecek kan bağışı için Kızılay ekipleri görev yapmaya başladı. Kan merkezi aracı 1 Şubat- 15 Şubat tarihlerinde gönüllü vatandaşların kan bağışlarını kabul edecek.

04 Şubat 2021 Perşembe 13:57
Kumluca'da 2 hafta süreli kan bağışı 

Ramazan Sarıkayalı 
  ANTALYA (İHA) 
1 Doktor, 3 Hemşire ve 2 tane destek personeliyle hizmet veren  Kızılay Kan Toplama aracında görevli Doktor Behçet Çırakkoca, "Pandemi döneminde Covid-19 nedeniyle, her zamankinden daha çok kan ihtiyacı var. Kan Bağışı Merkezlerimiz, bağışları ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere  her zaman görev başında. İmkanı olan tüm vatandaşlarımızı, kendileri içinde  faydalı olan kan vermeye çağırıyoruz. Böyle bir dönemde, Kumluca'daki ilgiden memnunuz. Yöre insanımıza teşekkür ederiz. 15 Şubat'a kadar,  Kumluca Cumhuriyet Meydanı'nda olacağız" dedi. 


   

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.