Korkuteli'nde 41 ünite kan bağışı

Türk Kızılayı Batı Akdeniz Bölge Kan Merkezi tarafından Korkuteli'nde düzenlenen kan bağışı kampanyasında 41 ünite kan toplandı.

30 Ağustos 2013 Cuma 14:22
Korkuteli'nde 41 ünite kan bağışı
Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği kampanya öncesinde sağlık ekipleri, bağışçıları sağlık kontrolünden geçirdi. Sağlık durumu uygun görülen bağışçılardan daha sonra kan verildi. Sağlık görevlileri, bağışçılara kan vermenin yararları hakkında da vatandaşlara bilgiler verdi.

Türk Kızılayı Batı Akdeniz Bölge Kan Merkezi'nden Dr. Adem Sönmez, sağlık problemi bulunmayan tüm vatandaşları kan verebileceğini söyledi. Özellikle zor bulunan kan gruplarının bağışta bulunmasının önemine işaret eden Dr. Sönmez, "Kan grubu zor bulunan vatandaşların aynı kan grubunu taşıyan ve acil kan ihtiyacı olanlara hemen yardımcı olabilmek için kan bağışına önem verilmesini istiyoruz. Ülkesini ve insanını seven, sorumluluk sahibi herkesi gönüllü kan bağışçısı olmak için Türk Kızılayı'na bekliyoruz" dedi.

Son Güncelleme: 30.08.2013 14:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.