Kepez Belediyesi çocukları sevindirdi

KEPEZ Belediyesi, okul öncesi öğrencilere spor kültürü aşılamak için şenlik düzenledi.

11 Mayıs 2016 Çarşamba 13:10
Kepez Belediyesi çocukları sevindirdi
Kepez Belediyesi tarafından okul öncesi öğrencilerine yönelik sporla tanışmaları amacıyla Okul Öncesi Spor Şenliği düzenledi. İlçedeki resmi ve özel anaokulu öğrencilerinin katıldığı şenlik, Hasan Doğan Stadı'nda yapıldı. Şenliğe, Kaymakam Hamdullah Suphi Özgödek, Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü temsilcileri, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.



Bu yıl ikincisi düzenlenen şenlik, minik öğrencilere spor alışkanlığı kazandırmak, iyi sporcu ve iyi bireyler olmalarına katkıda bulunmak, dostluk kavramını öğretmek ve spor kültürünü aşılamayı amaçlıyor. Sahaya ellerinde Türk bayraklarıyla giren çocuklar, dikkati, çabukluğu, koordinasyon geliştirici hareketler yaptı. Çeşitli oyunlar oynayarak hareketli yaşama hazırlanan çocuklar, eğlenceli hale getirilen yöntemlerle spor yapmış oldu.





"MUTLU ŞEHİR İNŞA EDECEĞİZ"




İlkokul, ortaokul, lise ve üniversitedeki öğrencilere sağlanan spor imkanlarını artık okul öncesi öğrencilerine de vermek istediklerini açıklayan Başkan Tütüncü, "Okul öncesinde kaliteli eğitim imkanı ile karşılaşan öğrenciler, okul yıllarında da bambaşka güzellikte bir eğitim süreci geçiriyor. Okul öncesi öğrencilerimize yönelik çok özel etkinlikler gerçekleştiriyoruz. Spor tesisleriyle, spor imkanlarıyla tanıştıkları bir etkinlik olsun istedik. Biz de mutlu şehir inşa etmek için çalışıyoruz" diye konuştu.



"BEDENSEL VE RUHSAL GELİŞİMLERİ GÜÇLÜ OLSUN İSTİYORUZ"



Veliler olarak her güzelliği çocuklara vermek istemenin çok doğal olduğunu ifade eden Tütüncü, onların eğlenmelerini, arkadaşları arasında mahcup olmamalarını istediklerini söyledi. Hayata dair, geleceğe dair en önemli beklentinin bu olduğunu kaydeden Tütüncü, "Bunu çok iyi bilen belediye olarak, devletimizin kurumları ile el ele vererek 7 yıldır çocuklarımıza en iyi hizmeti vermek için çalışıyoruz. Onlar daha modern ortamlarda olsunlar, onların ruhsal ve bedensel gelişimleri çok daha güçlü olsun istiyoruz" dedi.

Son Güncelleme: 11.05.2016 13:13
Anahtar Kelimeler:
Antalya Kepez Belediyesi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.