Kemer'de yeni hastane heyecanı

Kemer'de yapımı devam eden devlet hastanesi yılsonunda hizmete açılacak.

29 Ağustos 2013 Perşembe 14:00
Kemer'de yeni hastane heyecanı
Kemer Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Yılmaz Çiftçi, İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Gürcan Gözüm ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Arzu Kılıç, düzenledikleri basın toplantısında hastane hakkında bilgi verdi. İlçe Jandarma Komutanlığı'nın yanındaki alanda inşa edilen hastanenin 50 yatak kapasiteli olduğunu kaydeden Dr. Çiftçi, 8 odanın süit olduğunu söyledi.

Odalarda aynı zamanda banyo, tuvalet, televizyon, klima, buzdolabı, dolap ve refakatçi yataklı koltuk bulunacağını vurgulayan Dr. Çiftçi, en önemli hedeflerinin yeni hastanenin 'C grubu' hastane olarak planlanması olduğunu belirtti. Bu konuda gerekli çalışmaları yaparak, Kamu Hastaneleri Kurumu'na sunduklarını aktaran Dr. Çiftçi, "İlçenin nüfusu yaklaşık 50 bin. Turizm sezonunda 200 bine ulaşıyor. Dünyanın ve Türkiye'nin turizm cenneti olan Kemer'in sağlık alanında da en iyi hizmeti vererek tanınmasını hedefliyoruz" dedi.

Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi, Diyaliz Merkezi ile Ağız ve Diş Sağlığı alanında da kendilerini geliştirerek hizmet vermek istediklerini vurgulayan Dr. Çiftçi, "Bu sayede sağlık problemleri olan yerli ve yabancı turistlerin Kemer'i tercih etmelerini sağlayacağız" dedi. Bu yılın ilk döneminde hastalara yönelik yapılan memnuniyetlik anketinin sonuçlarını da açıklayan Çiftçi, hastaların yüzde 96'lık kısmının hastane hizmetlerinden memnun olduğunu söyledi.

Mevcut hastanede hizmetlerin en iyi şekilde devam ettiğini kaydeden Dr. Çiftçi, bu yılın ilk 6 ayında 100 bin kişiye hizmet verdiklerini kaydetti. Yönetim olarak yeni Kemer Devlet Hastanesi'nin Türkiye'nin sayılı hizmet kalite standartları ile en önde gelen bir hastane olarak hizmet vermesini istediklerini vurgulayan Dr. Çiftçi, bu konuda çok heyecanlı olduklarını da sözlerine ekledi.

Son Güncelleme: 29.08.2013 14:05
Anahtar Kelimeler:
KemerDevlet Hastanesi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.