'Akupunktur güvenilir bir tedavidir'

İÇ hastalıklar ve akupunktur uzmanı Dr. Deniz Bilgin, akupunktur tedavisinin ülkemizde yalnız kilo verme ve sigara bırakma yöntemi olarak bilindiğini belirterek, tüm vücut ağrıları, vertigo, alerjik hastalıklar, depresyon, panik atak tedavisinde kullanılan akupunkturun güvenilir bir tedavi yöntemi olduğunu söyledi.

22 Şubat 2016 Pazartesi 14:38
'Akupunktur güvenilir bir tedavidir'


DRN Ajans&PR'ın gelenekselleşen kahvaltı etkinliğine katılan OFM Hastanesi İç Hastalıkları ve Akupunktur Uzmanı Dr. Deniz Bilgin, akupunktur tedavisinin uygulama alanları ve tedavi hakkında doğru bilinen yanlışlar hakkında bilgi verdi. Deniz Bilgin, 3 bin yıldan eski tedavi metodu olan ve modern tıp tarafından da tüm dünyada kabul gören akupunktur tedavisinin yalnız kilo verme ya da sigarayı bırakma yöntemi olarak bilindiğini söyledi. Yöntemin başta tüm vücut ağrıları olmak üzere vertigo, infertilite, alerjik hastalıklar, nöropatiler, depresyon, panik atak, adet düzeni bozuklukları, bağışıklık sistemini güçlendirme gibi birçok hastalığın tedavisinde kullanıldığını belirten Dr. Bilgin, “Akupunktur hiç bir yan etkisi olmayan etkin ve güvenilir bir tedavi metodudur" dedi. Akupunktur tedavisi ve dedektörle rahatsızlık tespit etme işlemini uygulamalı gösteren Dr. Deniz Bilgin, konukların sorularını da cevapladı 

Son Güncelleme: 22.02.2016 14:41
Anahtar Kelimeler:
Akupunktur
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.