AKSU’DA OKUL KANTİNLERİ DENETLENDİ

Aksu Belediyesi, ilçedeki okulların kantinlerini denetledi.

06 Ekim 2015 Salı 12:51
AKSU’DA OKUL KANTİNLERİ DENETLENDİ

Yeni eğitim ve öğretim sezonunun başlaması ile öğrencilerin sağlıklı ortamlarda, sağlıklı besinler tüketmesini sağlamak isteyen belediye kantinleri sıkı kontrol altına aldı. Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, kantinlerdeki tüm ürünleri tek tek inceledi.

Yeni eğitim ve öğretim yılı geçen hafta başladı, öğrenciler ders başı yaptı. Okulların açılması ile gözler okul kantinlerine çevrildi. Öğrencilerin temiz ortamlarda, sağlıklı besinler tüketmesi için Aksu Belediyesi, ilçedeki okulların kantinlerinde denetimlere başladı.

Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler periyodik olarak okul kantinlerini denetim altında tutarken, yapılan denetimlerde iş yeri ruhsatı, ürünlerin faturası, hijyen kurallarına uyulup uyulmadığı, besinlerin son kullanma talimatlarına bakılıyor. 



Son Güncelleme: 06.10.2015 13:00
Anahtar Kelimeler:
AksuOkulKANTİN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.