Aksu belediye başkanı Halil Şahin, geçtiğimiz cuma günü Güney Haberci TV'nin Özgür Masa programında sarf etti bu ata sözünü. Kundu'da bir AVM sahibine göndermede bulunarak. Aksu Belediyesi Kundu'da  4 tane dükkan yapmış, AVM sahibi de ortalığa velveleye vermiş. Önce burada ki yapılar kaçak demiş, sonra da verin biz işletelim şeklinde öneri de bulunmuş.

Şimdi belediye ekibi de kimin dükkanı kaçak diye bu AVM sahibini denetim altına almış. Sonucu bizde merak ediyoruz açıkçası. Bakalım devam mı diyecekler, yoksa gerekli yasal düzenlemeler yapılacak mı? Hep beraber takip ediyoruz. Belediye başkanının ifade ettiğine göre 30 yasal 30 da kaçak dükkanı varmış bu AVM sahibinin. Arkasından da bu sözü söyledi. "Oturduğun yer camdansa, sağa sola taş atmayacaksın" çok tuttum bu lafı.

-------------------

STK toplantısında siyasette neyin nesi?

Cumartesi günü Aksu Girişimci İş İnsanları Derneği bir kahvaltı programı düzenledi. Kahvaltıya İş insanları, siyasetçiler ve muhtarlar katıldı. Kahvaltı sonrası dernek başkanı Ali Yavuz katılımcılara teşekkür etti. Ardından yeni katılan üyeleri tanıttı. Yeni üyeler kısaca kendilerini tanıtıp teşekkür ederek yerlerine oturdu. Yeni üye aynı zamanda daha önce AK Parti'de belediye Başkan aday adayı olan hızını alamayınca İyi Partiye geçen Deniz Karakaş'a da nezaket gereği söz hakkı verildi. Deniz Karataş önce kendini tanıtıp teşekkür etti ardından siyasi konuşmaya başladı. Herkes birbirine hayırdır diyerek bakmaya başladı.  Oturduğum masada insanlar "Burası STK toplantısı, siyaset ne alaka" demeye başladılar. Rahatsız bakışları hissetmeli ki toparladı ve bitirdi.

----------------------------------------

İmam Hatipli öğrenciler arka bahçeden kaçıyorlar

Vali Ertokuş Bey Anadolu İmam Hatip lisesinin öğrencileri arka bahçeden telin arasından hergün yola atlıyorlar. Her gün işe gelirken görüyorum. Okulun arka bahçesinde çocuklar telleri kesmiş arasından kaçıyorlar. Kaçmaları neyse de direk yola atlıyorlar. Daha önce okul yönetimine ilettik. Okulda kapı güvenliğinin olmadığını ifade etti. Telde onarılmamış olmalı ki çocuklar her gün arka bahçeden kaçmaya devam ediyorlar. Başlarına bir şey gelse önce okul yönetimi bu durumdan sorumlu tutulur.  Malum havalar ısındı bu tür olaylar bu şekilde takip edilmezse çok daha artabilir. Bizden tekrar söylemesi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.