Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Av. Ümit Uysal, yüksek bir oyla 3. Kez Başkan seçilince ‘hayırlı olsun’ randevu taleplerini bekletmemek ve Eylül ayına sarkabilecek buluşmalardan dolayı komşularını üzmemek için yöresel dernekler, iş insanları dernekleri ve toplum kuruluşlarıyla Adalya Vakfı Engelsiz Kafe’de kahvaltı organizasyonuyla buluştu.

Başkan Uysal, ‘’Bütün sivil toplum kuruluşlarını kamu yararına iş birliği içerisinde bulunacağımız birer çalışma arkadaşı olarak görüyorum’’ İfadelerine yer vererek herkese ayrı ayı teşekkürlerini iletti.

Geçtiğimiz aylarda Muratpaşa Belediyesi Türkiye’de bulunan bütün hemşeri derneklerini misafir etmişti. Yaklaşık 400 Dernek başkanının buluştuğu toplantıda amaç; kendi yöresel kaynaklarımızı ülkemizin ekonomisine kazandırmak için neler yapılmalı?

Başkan Uysal,
”Fikirler toplumları değiştirir.”diyerek toplum yararına yapılabilecek her projeyi destekleyeceklerini açıkladı.

Muratpaşa Belediyesi ülkemizde en dinamik fikirleri hayata geçiren bir belediye. Sanatta , sporda başarılarıyla gündeme gelen Muratpaşa’da, İnovasyon Merkezi, Turunç Masa, kreşten üniversiteye hazırlık kurslarına kadar uzanan eğitim çalışmaları, Komşu Kart, Komşu Meclisi, Empati günü ve güvenli gıda zinciri gibi değerli projeleri hayata geçiren bir belediye.

Muratpaşada hiçbir çocuk sokakta bırakılmıyor. Muratpaşada sadece ramazanda iftar çadırları kurulmuyor. Gıda mühendislerinin denetiminde her gün sıcak yemek ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmaya devam ediyor. Yaşlılar unutulmuyor. Engellilere değer veriliyor kahvaltının organize edildiği Engelsiz Kafe denize sıfır,eşsiz güzellikte bir manzaranın karşısında konumlanmış.

Teknolojiyi en üst seviyede komşularına sunan ve fikirlere paradan daha çok değer veren Başkan Uysal; ’’Her iş ille de parayla olmaz’’ dedi. Ve yeni projesi ‘ Muratpaşa Urban Experience’ in hayata geçirileceğini duyurdu. Muratpaşa Urban Expres ile bir haftalık Muratpaşa turlarını satışa sunulacağını açıklayan Başkan Uysal,’Turizme katkı sağlayıp geliştirmek amacıyla Antalya’da turizimin 12 ay devam etmesin hedefliyoruz.’’ İfadelerine yer verdi.

Başkan Av. Ümit Uysal, belediye binası için de ‘çok çok akıllı bina yapmayı planlıyoruz.’ Dedi. Yapay zeka ile tasarlanan akıllı bir sistemle belediye binasının yenileneceğini açıkladı.

Muratpaşa Belediyesi, sadece ülkemizde değil dünyada da güvenli, imrenilen ve örnek yaşam alanları inşa eden geliştiren,üreten ve dönüştüren bir belediye olarak Umit Uysal ile fark yaratmaya devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.