Tatilciler Grup Grandus'la coştu

Kemer'de eğlence merkezi Club İnferno'da sahneye çıkan Ukraynalı grup 'Gradus', tatilcilere keyifli bir gece yaşattı.

03 Temmuz 2015 Cuma 12:22
Tatilciler Grup Grandus'la coştu
Club İnferno'daki Ukraynalı müzik grubunun konseri, gece yarısına doğru başladı. İlçede tatil yapan binlerce kişi erkenden eğlence merkezini doldurdu. Konser öncesi çeşitli şov gruplarının yaptığı etkinliklerle eğlenen tatilciler, daha sonra Grup Gradus'un şarkılarıyla keyifli anlar yaşadı. Tatilciler grubun hareketli şarkıları eşliğinde sabah saatlerine kadar dans ederek eğlendi.

Club İnferno'da ICCO Bar'ın işletmecisi İlker Yeşiltaş, tatile gelen misafirlerin konserlere yoğun ilgi gösterdiğini söyledi. Bu sanatçı ve grupların kendi ülkelerindeki konser biletlerinin çok pahalı olduğunu ifade eden Yeşiltaş, tatilcilerin burada fiyatların daha uygun olması nedeniyle konserlere yoğun katılım gösterdiğini kaydetti.
 

Son Güncelleme: 03.07.2015 12:23
Anahtar Kelimeler:
AntalyaKemerClub İnferno
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.