Müziğin ritmi Regnum Carya’da yükseliyor

REGNUM Carya'da Evrencan Gündüz’le başlayan hafta sonu konserleri, Türk rock müziğin sevilen sesi Fatma Turgut’tan sonra genç sanatçı Sena Şener ile devam edecek.

16 Kasım 2021 Salı 14:49
Müziğin ritmi Regnum Carya’da yükseliyor

ANTALYA, (DHA) -

İki yıl boyunca müziğin dünyaca ünlü isimlerini ağırlayarak yılın en çok konuşulan konserlerine imza atan Regnum Carya, kış sezonunda konaklayan misafirlerine yaz enerjisini yaşatmaya devam ediyor. Önceki yıllarda dünyaca ünlü müzik devlerini ağırlayan Regnum Carya, sevilen tarzları ve yoğun ilgiyle karşılanan performanslarıyla müziğin en popüler isimlerini hafta sonları misafirleriyle buluşturuyor. Müzik kariyerine sokak müzisyenliğiyle başlayan ve kısa sürede en çok dinlenen isimler arasına girmeyi başaran Anadolu Funk’ın genç sesi Evrencan Gündüz’le başlayan hafta sonu konserleri, Türk rock müziğin iddialı vokali Fatma Turgut’tan sonra başarılı coverlarıyla da dikkati çeken Sena Şener’le devam ediyor. Sena Şener sevilen yabancı coverları ve liste başı şarkılarıyla 19 Aralık Cumartesi günü 21.30’da Regnum Carya sahnesinde müzik severlerle buluşuyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.