Kremlin'de muhteşem düğün

Antalya Gazeteciler Cemiyeti'nin eski başkanı Erdoğan Kahya'nın Akbank'ta çalışan kızı Gözde Kahya ile Denizbank Müdür Yardımcısı Harun Erbey, Kundu'daki Kremlin Palace Otel'in sahilinde düzenlenen düğün töreniyle hayatlarını birleştirdi.

11 Eylül 2013 Çarşamba 10:07
Kremlin'de muhteşem düğün
Otelin iskelesinde resmi nikahları kıyılan Gözde- Harun Erbey çifti, "Yaşamı güzellikleriyle, zorluklarıyla, hüzün ve mutluluklarıyla her anında paylaşmaya 'evet' diyoruz" derken alkış yağmuruna tutuldu.

Çiftin nikah ve düğün törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Menderes Türel, AK Parti milletvekili Hüseyin Samani, CHP milletvekili Gürkut Acar ile AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse, CHP İl Başkanı Devrim Kök de katıldı.

Siyasetçi ve gazetecileri bir araya getiren düğün töreni, havai fişek gösterileri ve müzikle devam etti. Duayen gazetecilerin çiftetelli oynadığı gecede, Fulya Ölmez'in seslendirdiği Afyon yöresine ait türkü ve şarkılara birlikte eşlik edildi. Erbey çiftinin yakınları ve mesai arkadaşları da pistten hiç ayrılmayıp doyasıya dans etti, halaylar çekti. Gözde- Harun Erbey çifti, balayı için Yunan adalarını tercih etti. 

Son Güncelleme: 11.09.2013 11:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.