Her türlü organizasyon Bereket Evi’nde

Açıldığı günden bu yana özel günler için en özel hizmeti sunan Bereket Evi, tercih edenlerin yaşamına bereket katmaya devam ediyor.

18 Temmuz 2023 Salı 17:27
Her türlü organizasyon Bereket Evi’nde

Kurumsal Etkinlik ve toplantıların merkezi haline gelen Bereket Evini tercih edenler, sunulan hizmetten oldukça memnun. Bereket Evi’nde ister yemekli, isterseniz de kokteyli hizmetleri bulabilirsiniz. Bereket Evi’nde sunulan hizmetleri sıralayacak olursak; Firma, bayi, dernek, siyasi parti toplantıları mevcut.

Bunun yanında; kişisel gelişim, sağlık, güzellik, hobi gibi etkinliklere ve eğitimlere kapısını açıyor. Özel etkinliklerinizde de sizi yalnız bırakmıyor; doğum günü,  nikah seramonisi, kız isteme, çocuğunuzun en özel anları yine bu mekanda arşivinize taşınıyor. Oyun atölyesi, diş buğday partisi, baby shower, cinsiyet partisi gibi etkinlikleri gönül rahatlığıyla bu mekanda kutlayabiliyorsunuz. 

İçerisinde kendi evinizin rahatlığını ve şıklığını bulacağınız Bereket Evi, en özel anlarınıza tanıklık etmek istiyor. Antalya’nın tamamına hizmet veren bu bereketi sizde sevdiklerinizle yaşayabilirsiniz.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.