Ekinci ve Özer ailelerinin mutlu günü

Aksu Girişimci İş Adamları (AKGİAD) eski başkanlarından ve aynı zamanda Antalya Toptancı Hal Esnafı Fatih Ekinci’nin kızı Hande, Hamza Özer’le dünya evine girdi.  Birçok seçkin davetlinin katıldığı bu özel gecede genç çifti yakın dostları yalnız bırakmadı.

13 Aralık 2022 Salı 10:44
Ekinci ve Özer ailelerinin mutlu günü

Ömür boyu mutluluklar

Gonca ve Fatih çiftinin kızları Hande Ekinci, Gönül ve Uğur çiftinin oğlu Hamza Özer’le düzenlenen görkemli bir düğün töreniyle evlendi. Moda Weddıng Hall’de düzenlenen düğün merasimine iş ve siyaset dünyasından çok sayıda davetlinin yanı sıra, ailelerin yakın dostları katıldı.  Ekinci ve Özer aileleri, davetlilerle yakından ilgilenirken, bu mutluluğa ortak olan davetliler, genç çifte mutluluklar diledi. Güneyhaberci ve Tarım Medya ailesi olarak bizlerde genç çiftlere bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz. 

Son Güncelleme: 13.12.2022 11:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.