Düğün yoğunluğu mesaiye yansıdı

Merkezi Antalya'da bulunan, İstanbul Nişantaşı'nda ikinci şubesini geçen yıl açan Irmak Moda Evi'nin genç patronu Irmak Özpolat ile annesi Hatice Özpolat, 24 saat çalışıyor.

10 Eylül 2013 Salı 10:02
Düğün yoğunluğu mesaiye yansıdı
Anne kız, siparişleri yetiştirmek için vardiyalı olarak atölyeye giriyor. Eylül ve ekim aylarında düğün patlaması yaşandığını belirten Irmak Özpolat, "Aynı günde 2-3 düğün için hazırlandığımız oluyor. Özel tasarım gelinlikleri tek tek işlememiz gerekiyor" dedi.

Özel tasarımın, fabrikasyon gelinliklere göre ayrıntılı olduğunu vurgulayan genç patron, "Benim için her gelin özel. Onların hayalindeki gelinliği oluşturmak ve düğün gecesinde mutluluk içinde taşımaları için benim de fedekarlık yapmam gerekiyor. Düğün gününe yetişmeyen gelinlik olamaz. En iyi şekilde gelinlikleri hazırlayıp, gelinimi giydirmeliyim. Bu nedenle annemle birlikte vardiyalı atölyeye giriyoruz. Tek tek ellerimizle işlediğimiz gelinlikleri sahipleriyle buluşturuyoruz" dedi.

Bir modacı olarak saçlara duvak takılmasından gelinliğin giyimine kadar her ayrıntıya dikkat edilmesi gerektiğini söyleyen Hatice Özpolat, "Gelinler, gelinliklerini bizlere güvenerek diktiriyor. Her gelin için çok önemli olan düğün gecesinde yanlarında olmak bize mutluluk veriyor. Bizim işimiz gelinliği dikmekle bitmiyor. Düğün gecesinde de gelinlerimizin yanında olmaya özen gösteriyoruz. Görünmez bir kazanın gelinliği veya düğünü etkilemesine izin veremeyiz" diye konuştu. 

Son Güncelleme: 10.09.2013 10:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.