Çoşgun ailelerinin mutlu günü

Aksu Belediye Başkan Yardımcısı Hakkı Çoşgun’un oğlu ve Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Hakkı Çoşgun’un kızı yapılan merasimle nişanlandı. Birçok davetlinin katıldığı gecede gençleri yakın dostları yalnız bırakmadı.

31 Ocak 2023 Salı 13:33
Çoşgun ailelerinin mutlu günü

Teslime ve Hakkı çiftinin kızları Ceyda Çoşgun , Ayşe ve Hakkı çiftinin oğlu ve aynı zamanda Ak Parti Aksu Gençlik Kolları Başkanı Onur Çoşgun, düzenlenen törenle nişanlandı.  Antalya’da düzenlenen nişan merasiminde çiftin yüzüklerini Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin taktı.

Nişan törenine AK Parti Milletvekili Mustafa Köse, AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, İYİ Parti Antalya İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan, Meclis Üyeleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Muhtarlar ve çok sayıda davetli katıldı. Çoşgun aileleri davetlilerle yakından ilgilenirken, bu mutluluğa ortak olan davetliler genç çifte hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

  

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.