Başkandan okul ziyareti

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 2013-2014 eğitim öğretim yılının başlaması nedeniyle bölgede bulunan okulları ziyaret etti.

17 Eylül 2013 Salı 13:15
Başkandan okul ziyareti
 İlk olarak Konyaaltı İlköğretim Okulu'nu ziyaret eden Başkan Böcek, öğrenci ve velililerle sohbet etti. Daha sonra okul müdürü Hüseyin Arıcan'la birlikte okulu gezen Başkan Böcek, “Antalya'nın en güzel okullarından biri olan ve adını da Konyaaltı'ndan alan Konyaaltı İlkokulu'nu ziyaret etmekten mutluluk duydum" dedi.

Yaz tatili süresince bölgedeki okulları yeni eğitim ve öğretim yılına hazırladıklarını söyleyen Başkan Böcek, “Öğrencilerimizin daha iyi şartlarda eğitim görebilmeleri için her yıl Konyaaltı Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün talebi doğrultusunda okullarımızda yenileme çalışmaları yürütüyoruz. Bölgemizdeki ilk ve orta dereceli okullarda sınıfların temizliği, iç ve dış cephe boya, bakım, onarım, çevre düzenleme çalışmalarımızı tamamladık" dedi. 

Son Güncelleme: 17.09.2013 16:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.