Aksu İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Gökçen, okul müdürleri ile yaptığı toplantıda, velilere ek külfet getirecek taleplerde bulunulmamasını istedi.

YENİ eğitim-öğretim yılının başlaması dolayısıyla Aksu’daki okul müdürleri ile toplantı yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Gökçen, velilere ek külfet getirecek uygulamalardan kaçınılması talimatını verdi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Gökçen başkanlığında, Şube Müdürleri Hasan Kürlü, Recep Öztürk ve ilçemizde görevli resmi/özel okul müdürlerinin katılımıyla bir toplantı yapıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Gökçen, ders kitabı dışında kullanılacak yardımcı eğitim araçları ile ilgili yapılan toplantıda, kesinlikle öğrenci velilerine ek külfet getirecek hiçbir yardımcı kitap alınmaması konusunda okul müdürlerine gerekli talimat verdi.
Müdür Gökçen, “Bir yandan eğitimin kalitesini yükseltmek için elimizden gelen bütün gayreti gösterirken, diğer yandan da velileri düşünmek zorundayız” diye konuştu.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Gökçen’i bu davranışından dolayı kutluyoruz. Hepimiz şu gerçeği çok iyi biliyoruz ki, her anne babanın maddi durumu iyi olmayabiliyor. Öğretmenin, çocuklara “Şu kitabı alacaksınız” demesi kolay… Kimi zaman, 20-30 liralık bir kitabı almaya gücü yemeyen bir babanın, evladının karşısında düştüğü durumu gözünüzün önüne getirin…
İlçemizin 62 okulunda,1000 dolayında öğretmen 14 bin öğrenciye ders veriyor. Bütün bunların başında da İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Gökçen görev yapıyor. İşi zor ve bunun bilinciyle makamında bir gün bile oturmuyor. Yardımcılarıyla birlikte sürekli okullarda incelemeye çıkıyor. Gökçen’i ve ekibini aldıkları tüm doğru kararlar için kutluyoruz.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.