Antalya'da Rus şarkıcı izdihamı

ANTALYA'nın Kemer ilçesinde bir eğlence merkezinde konser veren Rus şarkıcı Timati, izdihama neden oldu. Konseri izlemeye gelen binlerce kişi, ünlü şarkıcının fotoğraflarını çekebilmek için birbiriyle yarıştı.

04 Mayıs 2018 Cuma 10:45
Antalya'da Rus şarkıcı izdihamı

Kemer merkezdeki Club Aura'da asıl adı 'Timur İldarovich Yunusov' olan R&B ve hiphop şarkıcısı Timati için saat 22.30'da kapı önünde kuyruk oluşmaya başladı. Yaklaşık 5 bin kişinin izlediği konser, DJ performansları ve go-go dansçılarının şovlarıyla başladı.

Saat 02.00'de Timati kendisine ait 'Black Star Mafia' grubunda olan ve MC'liğini yapan MC Doni ile sahneye çıktı. Timati'nin sahneye çıkmasıyla gece kulübündeki Rus, Ukrayna, Azerbaycan ve Kazakistan'dan gelen turistler, fotoğraf çekme yarışına girdi. Yaklaşık 1 saat sahnede kalan Timati, şarkılarını seslendirirken, turistler de dans ederek ona eşlik etti.

Gecenin sürprizi ise Timati ile birlikte sahne alan Egor Kreed oldu.

 



Son Güncelleme: 04.05.2018 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.