Sahte alkol operasyonu

Antalya'nın Manavgat ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda 120 şişe sahte TAPDK ve yabancı bandrollü alkol ele geçirdi.

03 Haziran 2022 Cuma 17:26
Sahte alkol operasyonu

Arif Kaplan
ANTALYA (İHA) -
Edinilen bilgiye göre, Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Grup Amirliği görevlileri Manavgat’ta sahte alkol ticareti yapan 3 şüpheliye ait ikamet ve araçlarında arama yaptı. Aramalarda 120 şişe (litre) sahte TAPDK ve yabancı bandrollü alkol, 37 adet 1 litrelik boş alkol şişesi, 18 adet sahte bandrol, 100 adet alkol şişesi etiketi ele geçirildi.
Olayla ilgili olarak yakalanan 3 şüpheli hakkında 5607 sayılı kanuna muhalefet suçundan işlem yapılırken, Cumhuriyet Savcısından alınan talimat doğrultusunda 1 şüpheli ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Sulh Ceza Hakimliğine sevk edilen 2 şüpheliden 1 tanesi adli kontrol şartı ile serbest kalırken 1 şüpheli ise tutuklanarak Alanya cezaevine teslim edildi.

Son Güncelleme: 03.06.2022 17:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.