Jandarmadan ruhsatsız silah operasyonu: 5 tabanca ele geçirildi

Antalya İl Jandarma Komutanlığı, ruhsatsız silah ticareti yapan 2 şüpheliye yönelik düzenlediği operasyonda 5 adet ruhsatsız tabanca ve 1 adet av tüfeği ve şarjör ele geçirdi.

15 Ağustos 2025 Cuma 14:40
Jandarmadan ruhsatsız silah operasyonu: 5 tabanca ele geçirildi



ANTALYA (İHA) -

Antalya İl Jandarma Komutanlığınca yürütülen çalışmalar sonucu, Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı talimatları doğrultusunda Kepez ilçesinde ruhsatsız silah kaçakçılığı ile mücadele kapsamında M.S.Ç. ve M.Ç. isimli şüphelilerin ikametlerine operasyon düzenlendi. Operasyonda 5 adet ruhsatsız 9 mm tabanca, 1 adet av tüfeği ve 5 adet tabanca şarjörü ele geçirildi. Olayla ilgili olarak 1 şüpheli adli mercilerce tutuklanarak cezaevine sevk edilirken, diğer şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Son Güncelleme: 15.08.2025 14:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.