Sanatçıları kaynaştıran açılış

Gelişim Sanat Merkezi bünyesinde (GSM), Sanat Yayınları Araştırma Kütüphanesi, Bilim Felsefe Kulübü ile Türkiye İlim ve Edebiyat Eseri Sahipleri Meslek Birliği (İLESAM) Antalya Şubesi'nin açılışları bir arada yapıldı.

22 Ağustos 2013 Perşembe 10:12
Sanatçıları kaynaştıran açılış
Açılışlar, 'Dostluk Şöleni Karma Sergisi' eşliğinde gerçekleşti. GSM bahçesindeki etkinliğe, 100'den fazla resim, heykel, seramik, geleneksel el sanatları sanatçıları, kitap yazarları ve şairler eserleriyle destek verdi. Şiirlerin okunduğu, söyleşilerin yapıldığı açılışta, sanatçılar bir kez daha bir araya gelme, tanışma, kaynaşma, fikir alış verişinde bulunma imkânı bulabildi.

İLESAM Genel Başkanı Mehmet Nuri Parmaksız, 2 bin 500'den fazla üyesi bulunan İLESAM'ın temel fonksiyonunun, bilim ve edebiyat eseri sahiplerinin mali ve manevi haklarını korumak olduğunu belirtti. Parmaksız, İLESAM'ın 53 ilde, 32 üniversite de temsilciliklerinin bulunduğunu, hızla şubeleşmeye başlandığını da kaydetti. GSM Yöneticisi Türk Öger Koç'ta, merkezin tüm sanatçıları kucaklayıp, kol kanat gereceğini, felsefe kulübü ve zengin kaynak eserlerle donatılan kütüphaneden herkesin yaralanabileceğini, bahçesinde şiir, müzik dinletileri, aydınlanma söyleşileri yapılacağını açıkladı. 

Son Güncelleme: 22.08.2013 13:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.