Paramedikler Günü için etkinlikler

'Şiddet gören paramedikler' adlı tiyatro oyunu izleyicilerin büyük beğenisini topladı.

21 Aralık 2013 Cumartesi 13:27
Paramedikler Günü için etkinlikler
ANTALYA'da, 22 Aralık 'Paramedikler Günü' etkinlikleri kapsamında düzenlenen ve paramediklerin sorunlarının ele alındığı bir panel ile 'Şiddet gören paramedikler' adlı tiyatro oyunu izleyicilerin büyük beğenisini topladı.

Akdeniz Üniversitesi Turizm Fakültesi Nuri Özaltın Konferans Salonu'nda düzenlenen panelde konuşan Paramedik Derneği Antalya Temsilcisi Ferhat Gül, son derece zor şartlar altında çalışan paramediklerin haklarının korunması amacıyla 2002 yılında kurulan derneğin tüm illerde temsilcilikleri olduğunu söyledi. Ferhat Gül, paramediklerin özlük hakları konusunda çok yol kat ettiklerini, ancak daha alınması gereken yol olduğunu dile getirdi.

Gül'ün ardından Dr. Hakan Ongun da bir sunum yaparak, yenidoğan nakillerinde yapılması gerekenleri slayt eşliğinde paramediklere aktardı. Panel sonunda Prof. Dr. Feyyaz Önder, sunum yapan Dr. Hakan Ongun'a teşekkür edip çiçek verdi. Turizm Fakültesi Nuri Özaltın Konferans Salonu'ndaki etkinliğin sonunda, paramedikler tarafından sahneye konulan 'Şiddet gören paramedikler' adlı tiyatro oyunu ilgiyle izlendi.

Son Güncelleme: 21.12.2013 13:33
Anahtar Kelimeler:
AntalyaParamedikTiyatro
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.