Opera-bale heyecanı başlıyor

Antalya Devlet Opera ve Balesi'nde (ANTDOB) yeni sezon heyecanı başladı.

23 Eylül 2013 Pazartesi 10:01
Opera-bale heyecanı başlıyor
ANTDOB, perdelerini 28 Eylül Cumartesi akşamı 'Anadolu Sihiri' adlı muhteşem müzikalin dünya prömiyeri ile açacak. Haşim İşcan Kültür Merkezi'nde saat 20.00'de gerçekleşecek müzikalin prova çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Senfonik orkestra eşliğinde 128 sanatçının sahneye çıkacağı eser, Anadolu tarihi, kültür-sanat, türkü, dans ve tiyatrosal anlatımla izleyenleri büyüleyecek. ANTDOB'un Ekim ayında sahneleyeceği gösterimlerin ve konserlerin programı da belli oldu.

'Anadolu Sihiri'nin ardından 3 Ekim Perşembe akşamı Carl Orff'un ünlü eseri 'Carmina Burana' konseriyle Antalyalı opera severler bir araya gelecek. 8-9 Ekim akşamları 'Lale Çılgınlığı' adlı opera, 9 Ekim'de 'Hadi Çocuklar Operaya' adlı eserler izlenecek. 'Anadolu Sihiri'ni kaçıranlar ise üzülmeyecek. Eser, 12-19 Ekim akşamları tekrarlanacak. 20. Uluslararası Aspendos Opera ve Bale Festivali'nde dünya prömiyeri gerçekleşen 'Aspendos Yüzyılın Aşkı' adlı bale eseri, 26-30 Ekim akşamları sahnelenecek. ANTDOB sahnesi, 29 Ekim'de de 'Cumhuriyet Konseri' etkinlikleriyle daha da renklenecek. 

Son Güncelleme: 23.09.2013 10:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.