Nağmekar Türk Müziği Korosu 'Aşkın Sedası' bahar konseri ile sanat severlerle buluşuyor

Antalya’nın başarılı ve beğenilen Türk Müziği topluluklarından Nağmekar Türk Müziği Korosu 24 Şubat 2022 de Saat 20.00 de Muratpaşa Belediyesi Salonunda muhteşem konser için hazır

18 Şubat 2022 Cuma 17:38
Nağmekar Türk Müziği Korosu 'Aşkın Sedası' bahar konseri ile sanat severlerle buluşuyor

Antalya’nın başarılı ve beğenilen Türk Müziği topluluklarından Nağmekar Türk Müziği Korosu 24 Şubat 2022 de Muratpaşa Belediyesi binasında ki salonda sanat severlerle bulumaya hazır. Konser saat 20.00 de başlayacak.

Koro Şefi Mustafa Mümtaz, Antalya’da ses getiren konserler gerçekleştirdiklerini ve her geçen gün konserlerine ilginin daha da arttığını belirtti. Şef Mustafa Mümtaz, “Koromuz Türk müziğinin tüm değerlerine sahip çıkan anlayışta bir araya gelmiş müthiş değerli sanatseverlerden oluşmaktadır. Medeni cesaret ve katılımlarıyla kendilerini her zaman hayran bırakan koromuz amatör ruhla profesyonel anlayışla çalışmalarını yürütmektedir. Şimdi sahne zamanı ve tüm hazırlıkların sunma zamanıdı" dedi

"Büyük bir emek vererek sürdürülen çalışmalar sonunda seslendirilen eserler dinleyicilerimizin her defasında memnun ve mutlu ettiğini görmekteyiz" diyen Mustafa Mümtaz, çok özel eserler ve izleyenlerin zevkle ve memnuniyetle katılım göstereceği çok güzel şarkıları seslendireceklerini de ayrıca belirtti. Şef Mümtaz, "

Her yıl gerçekleştirdiğimiz konserlerimizde çıtamızı daha da yukarıya taşımaya özen gösterdik. Yıllardır aynı anlayışla disiplinli ve ciddi çalışmalarımız sonucunda Nağmekar Türk Müziği Korosu adı Antalya başta olmak üzere sanat dünyası tarafından da yakından bilinmektedir” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.