Müzede sergi heyecanı

Uzun yıllar birçok atölyede resim eğitimi alan, profesyonel ressamlar sıralamasına giren emekli bankacı Serap Dedeoğlu ile Ülker Gümüş, yağlıboya çalışmalarından oluşan eserlerini Antalya Müzesi Güzel Sanatlar Galerisi'nde sergiledi.

20 Ağustos 2013 Salı 10:30
Müzede sergi heyecanı
Dedeoğlu-Gümüş ikilisinin rengarenk çalışmaları, müzeyi gezen turistlerin de beğenisini kazandı. Sergide, ikilinin farklı konuların işlendiği 30 tablosu yer aldı. İkili, istek üzerine eserlerini Alanya, Manavgat ve Kemer ilçelerine de taşıyacak.

Ziraat Bankası'ndan emekli olan Serap Dedeoğlu, lise öğrencisiyken resim yapmaya başladığını, çalışma hayatında da haftasonları eğitim aldığını, emeklilik sonrasında ise resimle kendine yepyeni bir dünya yaratıp, birçok sanat atölyesinde resim çalıştığını, resim sanatıyla içiçe yaşamaya başladığını söyledi. Dedeoğlu, "En büyük hayalim resim öğretmeni olmaktı" dedi. Ülker Gümüş ise, 7 yıldan fazla süredir büyük bir heyecanla resim kurslarına katılıp, atölyelerde de özel dersler aldığını kaydetti. 

Son Güncelleme: 20.08.2013 11:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.