Korkuteli'de Sanat Müziği Korosu

Korkuteli'deki Sevim-Cevat Soyiç Halk Eğitim Merkezi bünyesinde ve kanun sanatçısı Fazıl Ercan yönetiminde kurulan Türk Sanat Müziği korosu yoğun ilgi gördü. Yaklaşık 40 kişinin katıldığı koro, haftada 2 gün çalışıyor.

29 Ağustos 2013 Perşembe 11:22
Korkuteli'de Sanat Müziği Korosu
Türk Sanat Müziği korosu sorumlusu Fazıl Ercan, "Korkuteli'nde hayata geçirme girişiminde bulunduğumuz Türk Sanat Müziği korosunun ilçe halkı tarafından yoğun ilgi görmesinden oldukça memnunuz. Eğitimlerimiz özverili bir şekilde tüm hızıyla devam etmektedir. 7'den 70'e her gruptan insanla bir araya gelerek sanatımızı icra ediyoruz. Koro, ilçenin sosyal, kültürel ve sanatsal faaliyetlerine destek olmak açısından büyük önem arz ediyor" dedi.

Soyut düşünmeye, dil gelişimine, yaratıcılığa yön veren bu sanatla çocukların, gençlerin ve her meslek grubundaki kişinin ilgilenmesi gerektiğini belirten Ercan, "Koromuza insanlar hoşgörüyle geliyorlar. Katılımcıların hepsi Türk Sanat Müziği aşığı. Katılımcılara tek tek teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Son Güncelleme: 29.08.2013 11:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.