3. Kepez Kitap Fuarı kapılarını aralıyor

KEPEZ Belediyesi'nin bu yıl 3'üncüsünü düzenleyeceği Kepez Kitap Fuarı, 13-22 Mart tarihleri arasında Mimar Sinan Kongre Merkezi'nde kapılarını kitapseverlere aralıyor.

04 Mart 2020 Çarşamba 12:59
3. Kepez Kitap Fuarı kapılarını aralıyor

ANTALYA, (DHA) -
Kepez Belediyesi'nin her yıl binlerce ziyaretçi ağırladığı Kepez Kitap Fuarı, bu yıl 3'üncü kez kitapseverleri ağırlayacak. Mimar Sinan Kongre Merkezi'nde 13-22 Mart tarihleri arasında düzenlenecek 3. Kepez Kitap Fuarı, kitapseverleri sayısız kitap, yüzlerce yayınevi, yazarlar ve çok özel söyleşilerle buluşturacak. Her yıl çevreci, paylaşımcı ve sosyal çalışmalar ile okurları farklı bir fuar anlayışıyla bir araya getiren Kepez Kitap Fuarı'nda, bu yıl ise küresel bir sorun ele alınacak.


 

SUYA DUYARLI KİTAP FUARI

Hayati öneme sahip olan suyun, küresel ısınma sebebiyle her geçen gün tükenmekte olduğuna dikkat çekebilmek amacıyla bu yılki Kitap Fuarı, 'Su' teması ile düzenlenecek. Kepez Kitap Fuarı, ilk yıl Mimar Sinan, ikinci yıl ise çevre teması ile düzenlenmişti. Çevreci, paylaşımcı ve sosyal çalışmalara imza atan Kepez Kitap Fuarı, ilk yıl 380 bin, ikinci yıl ise 400 bin ziyaretçi ağırladı. Kepez Belediyesi'nin bu yıl 3'ncüsünü düzenleyeceği Kepez Kitap Fuarı, Mimar Sinan Kongre Merkezi'nde 10.00 ile 19.30 saatleri arasında kapılarını kitapseverlere aralayacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.