Kadir CANPOLAT:”Sayın Tatar’ın liderliğindeki tüm KKTC’deki Türklerin destekçisi ve arkasındayız”  dedi.

KKTC'deki Pile-Yiğitler yolu yapımına müdahale eden BM Barış Gücü'nün tutumu Türkiye’de sert eleştirilere sebep oldu.

BM Barış Gücü tarafından yolun bir kısmına konulan beton bloklarını KKTC yönetiminin kaldırması ile kendi toprakları üzerinde her türlü tasarruf hakkına sahip olduğunu kanıtlayan tavrı “ Kıbrıs, Azınlık Değil, Devlettir!” İfadesi dünya gündeminde yerini aldı.

Türkiye’de  Siyasi kulvarlarda ve özellikle de sosyal medyada “Kıbrıs Türk’tür!”mesajları verilirken. Milliyetçi Hareket Partisinin sosyal medya mesajı, lider vasıflı, büyük devlet adamlarının konuşmadan da gerekli mesajı en güçlü şekilde verebileceğini bir kez daha kanıtladı. Devlet BAHÇELİ ‘nin elinde tespih ve giydiği çizmelerde ki mesaj: Çizmeyi Aşmayın Kıbrıs Türk’tür!” Olarak zihinlere kazındı.

Kıbrıs’ın sahipsiz olmadığını, sosyal medya da  her profilden Türk halkı Kıbrıs’a destek mesajlarıyla yanında olduğunu belirtti.

Konuyu Yakın zamanda KKTC temsilciliğine Ersin Mengünoğul’unu atayan Osmanlı Ocakları ve Ocak Partisi Kurucusu ve Genel Başkanı Sayın Kadir CANPOLAT ile görüştük.

“İşte Türkiye Yüzyılı ve KKTC’ye yansıması”

BM’nin tarafsız hareket etmesi gerektiğini ve Kıbrıs Türklerinin egemen haklarına saldırının mümkün olmayacağını, güçlü bir tutumla dile getiren Kadir CANPOLAT:”Dünya, Türk’ün gücünü KKTC’de bir kez daha görmüştür.

Kıbrıs Pile’de BM’nin tavrının  Türklerin sabrını taşırdığını belirten Kadir Canpolat, ‘Türkler BM askerine saldırdı’ propagandası yapan, ne Rum,  ne de Yunanistan’dan asla çekinmiyoruz. Dünya, Türk’ün gücünü KKTC’de bir kez daha görmüştür, görmeye devam edecektir. İşte Türkiye Yüzyılı ve KKTC’ye yansıması budur.” dedi.

“KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, geri adım atmayarak omurgalı bir tutum sergiledi.”

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın ‘kesinlikle geri adım atmayacağız’ sözünün omurgalı bir dik duruş olduğunu belirten CANPOLAT:” Osmanlı Ocakları olarak bizleri son derece memnun etmiştir. Sayın Tatar’a teşekkür eder ve sonuna kadar arkasında olduğumuzu buradan hatırlatmak isterim. Sayın Tatar’ın liderliğindeki tüm KKTC’deki Türklerin destekçisi ve arkasındayız” dedi.

“Dünya 5’ten Büyüktür!”

“Kıbrıs’ta yaşayan Türk kardeşlerimiz üzerinde Rumların baskı, zulüm ve göçe zorlayan adımlar yıllardır asimilasyon politikalarının uygulanmasına çok istekli  olan BM, Avrupa ve diğer Batı ülkelerini şiddetle kınıyoruz” diyen Kadir Canpolat, “Kıbrıs’ta yaşananlar aslında Türk olmamızdan kaynaklanmaktır. Hedeflerinde her ne kadar Türkiye ve KKTC varsa da, Türk’ün bölgedeki varlığından ciddi rahatsızlık duyuyorlar. Dünyanın 5’ten büyük olduğunu KKTC’de yaşanan gelişmeler bir kez daha ortaya koymuştur” diye ifade etti.

“Türk halkının yolunu açmak ne zaman bir suç olmuştur?”

“Avrupa Birliği başta olmak üzere bazı aktörler, utanmadan ‘kınıyoruz’ diyorlar. Türk halkının yolunu açmak ne zaman bir suç olmuştur? Hani siz, özgürlükten yanaydınız? Hani siz, insan haklarından yanaydınız? Sizin insanlığınız da, özgürlüğünüz de size kalsın… Asıl biz Türkler ve Osmanlı Ocakları olarak sizleri kınıyoruz.”

‘KKTC askeri, dozerle dikenli telleri yıkan o kardeşim; gururumuzsun!’

“Türk’e yakışan onurlu davranışından dolayı ve Birleşmiş Milletler’in sözde ‘Barış Gücü’ askerlerine karşı gereğini yapan KKTC askerini, dozerle dikenli telleri yıkan o kardeşimi, bu kutlu dava için elinden geleni yapan bütün güvenlik güçlerini kutluyorum, tebrik ediyorum.”

Kıbrıs meselesinin çözülmesi ve asimilasyon politikalarının sona ermesi için diplomasi trafiğinin artırılması gerektiğini hatırlatarak sözlerini tamamlayan Sayın CANPOLAT’a saygılarımızı sunuyoruz.

Kadir Canpolat, Kıbrıs meselesinde olduğu gibi siyasi hayatında hep öncü ve dikkat çeken tavrıyla öne çıkmaya devam ediyor.

Bütün bunlar bize yakın tarihte yaptığı tarihi hamleleri ve gündeme düşen sözlerini hatırlattı.

“ Emanet edileni canımızı ortaya koyarak korur, savunuruz. Emanet namusumuzdur. Biz de emanete hıyanet olmaz”

 İlk tarihi hamlesi; 15 Temmuz gecesi Recep Tayyip Erdoğan’ın AKP Genel Merkezini ve Külliye’yi  Canpolat’a emanet etmesiyle ismi siyasi kulislere bomba gibi düşerken, hafızalara emanete sadakati kazınıp, Türkiye’de en güvenilir siyasetçi kimliğini Canpolat’a kazandırdı.

Fetö ele başı Fetullah Gülen’in bedduasına karşı dualı miting yapıp,  14 Temmuz 2020’de 15 Temmuz Köprüsüne Fetö’nün maketini astı.

“Memleketler parasızlıktan değil, ahlaksızlıktan çöker.” Her türlü ahlaksızlığın, yolsuzluğun döndüğü ortamlar ve birliğimizi dirliğimizi bozan herkes,  karşısında Ocak Partisini görecek! Ve ben, Kadir Canpolat; yaşadığım sürece bunları yurdumda barındırmayacağım.

Kadir Canpolat ayrıca Samanyolu TV ve Zaman Gazetesi binası önüne siyah çelenk koyarak eylem yapan ve Fetö’yü bitirmek için yakın geçmişte ciddi bir çalışma yapmış;  ülkesinin  hizmetinde sıra dışı bir siyasetçi olarak, dikkatleri çekmeye devam ediyor.

Amacı ve hedefi genlerinden gelen Osmanlı kültürünü unutturmadan içinde bulunduğumuz çağa, bilimle, sanatla kendi kültür mozaiklerimize sahip çıkarak kardeşçe bu topraklarda huzurla ve demokratik ve medeni yaşam  standartlarında Türk milletini saran, kucaklayan bir yapı oluşturup; hak ve hukuku sağlamak.

Paralel, hain planları, projeleri olanların  damarını keserek bu topraklarda hiç bir şekilde barındırmayacak, aynı sokağın çocuklarına yalan siyasetle nefreti aşılayanların karşısında dik duran, milli birlik ve beraberlik şuurunda bir siyasi yapı, Ocak Partisi.

 Türk milletine hizmet için yurt içinde ve yurt dışında ciddi bir teşkilatlanmayla “ gitmediğin köy, ekmediğin tarla senin değildir.” Diyerek 18 yıldan beri  emek ve hizmetinin karşılığını bu yerel seçimlerde alnının akıyla alacaktır. Türk milleti, hiç bir zaman yapılan iyiliği de, kötülüğü de unutmamıştır, hak edeni her zaman olması noktaya taşımıştır 28 Mayıs seçimleri bunun kanıtıdır.

‘ Kim bu Kadir Canpolat?’ diyenlerin yanı sıra, Ocak Partisinin kararlı adımlarla ilerlemesi ve bir çok siyasi kulvarda adından söz ettiren, gazetelerin manşetlerinde hep net çıkışlarıyla fark yaratan, cemiyetlerde adı geçince “Türk 100.Yılının Yeni Lideri” ünvanı verilen Sayın Kadir CANPOLAT, yakında bu köşede konuğumuz olacak?

“ Güneş Vurmadan Gül Açmaz”

Görüşmek dileği ile…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.