Gazetemiz bugün 12 yaşına bastı.

Su gibi akan zamanda dönüp ardımızı baktığımızda ne çok yol aldığımızı görüyoruz.

Aksu’nun gelişimine tanıklık eden gazetemiz; gazeteden daha önce kurulan Güneyhaberci.com.tr internet haber sitemiz, Mark Aksu dergimiz ve Güneyhaberci TV ile daha da zenginleşti.

Kısacası biz burada medyanın gerektirdiği araçları, Aksululara sunduk ve sunmaya da devam ediyoruz.

Hem geleneksel basılı gazetemizi devam ettiriyoruz hem de dijital medya araçlarımızla günlük ve anlık haberlerle Aksuya hizmet ediyoruz.

Eylül ayın da nasip olursa GüneyHaberci TV ekranlarından yine birbirinden başarılı programlarla karşınızda olacağız.

Aksu gelişip, güzelleşirken bizde boş durmadık. Birlikte ihtiyaçlara cevap vererek yol aldık ve almaya da devam ediyoruz.

Zaman geçiyor, hiçbir şey aynı kalmıyor. Geçmişin özlemi, çağın teknolojisi derken geleceğe hazırlığa başlıyoruz.

Dijital ve geleneksel yayın organlarımızla daha çok hizmet vermek istiyoruz Aksu’muza.  Her ne kadar basılı gazetenin matbaa rakamları haftalık artsa da biz bu hizmetten şu an için vazgeçmeye niyetli değiliz açıkçası. Zaman içinde basılı gazete daha çok kıymetlenecek bence. Çünkü teknolojiyle birlikte dokunma hissi ortadan kalktı. Tamda bu noktada o gazeteyi elimize alıp, matbaa kokusunu içimize çekip, evire çevire okumanın keyfini daha çok isteyeceğiz. Biz sizin için bu hizmeti devam ettirmeye niyetliyiz.

Kıymetli Aksu, kıymetli okurlarımız ve kıymetli destekçilerimiz sizlerle daha nice yıllara inşallah. Kuruluş yıldönümümüz mutlu olsun.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.