Altın çağın bilimle katledilen çocukları; İsrail- Filistin savaşı tarihe bu satırlarla yazılıyor.

Gelişmiş, çağdaş, medeni, teknolojiyle iç içe çağımızda soykırım yapılıyor. Bu savaş aslında sadece Filistin’de çocukları öldürmüyor, insanlığın da öldüğü bir savaş. Canlı yayın soykırım seyrediyoruz. Su kuyularının başında toplanmış çocuklara, hastanelere, sivillere yerleşim yeri gösterip üstüne bombalar atılıyor. Ya da hep yıllarca dinlediğimiz bize aksiyon filmi gibi gelen şeytanilerin yeni dünya düzeni için 15 Temmuz’da başlayan kıyamet senaryosunun baş aktörleri, artık figürana gerek duymadan rolünü oynamaya başladı.

Bizim Savaşımız da hiç bitmedi

Savaş zaten hep vardı yıllarca Amerika’nın gelişmiş silahlarla desteklediği PKK bizim askerimizi keklik gibi avladı. Biz güçlenmeye başlayıp misilleme yapınca, askerimiz hainlerin inlerine kadar girince bize direk saldıramayanlar her zaman taşeron savaşçılarını sahaya sürdü. Adları değişti, destekçileri hep aynıydı.

“Hamdolsun”

Dünyanın gözü önünde Filistinli bir baba, çocuklarının parçalarını poşete doldurdu. Bir doktor, sedyede parçalanmış bedenlerin kendi oğulları olduğunu gördü, bir anne, param parça bedenine son bir bakıp alnından öptüğü oğluna; o an dudağından dökülen son sözü: “Hamdolsun” oldu. Hamdolsun. Bütün dünyaya Müslüman Filistinli bir anne ancak bu kadar güçlü bir mesaj verebilirdi.

Dünya, dünyanın en güçlü para babaları, sınırlarını parasıyla korumaya çalışıp, yaslandığı ABD’siyle sarmaş dolaş güç gösterileriyle kan içen Netanyahu, hasta haneleri bombalayacak kadar aciz, masum insanların üzerine fosfor bombası yağdıracak kadar nefret dolu. Sizin, bu bombalarınız bu annenin ‘hamdolsun’ demesi kadar güçlü değil. İnanç. Siz şeytana inandığınız kadar da Müslümanlardan korkuyorsunuz. Kanlı paralarınız sonunuzu getirecek ve bir gün İsrail Oğulları yeryüzünden silinecek sizi bir Müslüman diz çöktürecek işte o gün geldiğinde bugün iki oğlunun parçalanmış bedenine “hamdolsun “diyen anne Elhamdülillah” diyecek. Natenyahu, Türkler ayağa kalkarsa o zaman korksun.

TURAN

‘Yeni dünya düzeninde tek devlet’

Siyonistlerin böyle bir planı varsa ve bunu, kıyameti de suni depremlerle, kimyasal silahlarla; şeytanca, çocukları öldürerek kıyamete başlıyorsa; Türklerinde ‘TURAN’ hayali var.

Türk; KIYAM, Et!

Ulu Hakan: “Türkler; Kıyam, Et!” Derse ve Türkler bir olup ayağa kalkarsa; Binyamin Netanyahu, Joe Biden gibi havaya selam verip durur(!)

Hakan Fidan: “Filistin meselesi herkesin herkesi aldattığı bir oyuna dönmüş durumda.” Dedi.

Herkes herkesi aldatıyor ve arada çocuklar parçalanıyor.

Öyle çok korkuyorlar ki aslında Kuran’dan, bizim milli birliğimizden… yüz yıl boyunca bizi, kendi değerlerimizden uzaklaştırmak için her yolu denediler. Ne yaparsa yapsınlar bilmedikleri bir şey var; biz bugün kavga ederiz yarın memleket için hepimiz, çıplak ayak koşarız.

Yakın bir zamanda Diyarbakır’da bir şölen yapılmıştı (Türkmen Beyleri 2. Uluslararası Tarih, Kültür ve Tarım Şöleni Programı) gördük ki Türkler, Türkmen Beyleri, Türk Federasyonları, Konfederasyonları, Türk soyları sadece yurdumuzda değil, dünyanın her yerinde birlik içinde; kültürümüzü, dilimizi, töremizi koruyor. O nedenle yarınlardan güvensiz değiliz.

Dünyaya Medeniyeti Türkler Öğretecek

Biriz, beraberiz. Balkanlar’dan, Ortadoğu’ya sırf Türk oldukları için, sırf Müslüman oldukları için yüz yıl boyunca her türlü yaptırımla, eziyetle ve kimliği elinden alınmaya çalışılan Türk soylarını hiçbir zaman kendinden, kültüründen kopartamadınız.

Türkler ilk çağlardan beri dünyaya ilk medeniyeti getiren millettir.

Milli Birliğimizi Tesis Etmeliyiz

Hiçbir dönemde insanlık suçu işlemediğimiz için gurur duyduğumuz bir tarihimiz var. Akılcı olup, bilime sarılıp kendi kitabımız Kuran’ı da artık okuyabilmeliyiz. Bu savaşı biz çocuklarımızı koruyarak ve üreterek kazanabiliriz. Sapanla, tüfekle gökyüzünü ele geçirenlerle ve parayla savaşamayız. Atalarımızın dediği gibi “herkes kendi evinin önünü süpürürse, dünya temiz olur” Uyanık olup, içimizdeki hainleri anlayabilmeliyiz.

Milli şuurumuzu, birliğimizi, kaynaklarımızı artık daha da güçlendirmeliyiz.

Yine Atatürk’ü dinlemek ve anlamak zorundayız. Onun stratejilerini bilmek zorundayız. Milli birliğimizi tesis etmek en başta meclisimize ve her birimize bir görevdir. Biz, altın çağ dediğimiz bu bilgi çağında paranın insanlıktan daha değerli olmadığını, medeniyeti ve kültürü bütün dünyaya öğreten millet olarak bu yüzyıla da altın harflerle adımızı nakış nakış işlemeliyiz.

Deccal Devri Uyarıları

Sosyal medyada yeni dünya düzenini anlatan eski videolar, hani ‘komplo teorisi’ deyip dinlemediğimiz, kulak asmadığımız videolar; neredeyse bütün sayfalar aynı videoları paylaştı.

En ilgimi çeken konuşmayı sizinle paylaşmak istiyorum. Sanırım kitabı ‘

Türkiye’de bu ara en çok okunanlar arasında yerini alacak. Norman G. Finkestein’in “Bu Kez Çok İleri Gittik” Kitabı. (Bulabilirseniz “Kudüs Ey Kudüs” (1973) Larry Collins/Dominique Lapierre’nin kitabını okumanızı öneririm.)

Prof. Dr. Finkestein; Amerikalı, siyaset bilimci, yazar, aktivist ve akademisyen. Siyonizm, Filistin problemi ve Yahudi Soykırımı konularındaki çalışmalarıyla tanınıp, kaleme aldığı 6 kitabı, 50'den fazla lisana tercüme edilmiş. İnsan Hakları Örgütünün yayımladığı rapordan bahsettiği konuşmasından alıntı yaparak sizinle paylaşmak istiyorum.

İnsanlık Suçu

Norman G. Finkestein:” İsrail sadece savaş suçları işlemiyor, insanlığa karşıda suç işliyor. Uluslararası hukuka göre de en iğrenç, en korkunç suçlar. Doğu Kudüs ve Gazze’de hiçbir hakkı yok. Kendilerini savunma hakları da yok. Tek hakları bavullarını toplayıp Filistin’den gitmek. Süreç 1948’de bitmedi. İsrail sistematik bir şekilde hırsızlığa hâlâ devam ediyor. Gördüğünüz şey sistematik, metodik hırsızlık. Filistin soygunun mikro kozmosudur.” (Kaynak Anadolu Ajansı YouTube sayfası) işte bunları dile getiren de Amerikalı olunca insan durup bir düşünüyor. ABD; PKK, YPG ve İsrail’e açık destek veriyor bu konuda ne düşünüyorsunuz? Diye soran da olmuyor tabi.

Sev, Yaşat, Oku!

Ve bana bütün bunları yazdıran, ilham aldığım, Aamir Khan’ın sözü oldu: “İncil’in ilk emri, SEV. Tevrat’ın, YAŞAT. Kuran’ın OKU. Hristiyan sevmedi, Yahudi yaşatmadı, Müslüman okumuyor.”

Bizim için bir uyanış olmasını ve kitabımızı okuyabilenlerden olmayı diliyor ve bu ayetleri yüzyılın aydınlatıcı, düşünür ve yazarı olduğuna inandığım çünkü çok akılcı ve ilimle bağlantılı bir pencere açıyor, Ahmed Hulûsi. Kitabı: ‘Allâh İlminden Yansımalarla Kur’ Ân-ı Kerim Çözümü’

Alak Sûresi - (OKU!)

"Euzü Billahi mineş şeytanir racim"

BismillahirRahmanirRahıym

1-) Ikra’ Bismi Rabbikellezîy halak;

Yaratan Rabbinin ismi ile (işaret ettiği hakikatin olan kuvveler) ile OKU!

2-) Halekal ‘ İnsane min’ alak;

İnsanı Alak’tan (kan pıhtısı; genlerden) yarattı.

3-) Ikra’ ve Rabbükel’ Ekrem;

Oku! (Çünkü) Rabbin Ekrem’dir!

4-) Elleziy‘ alleme BilKalem;

O ki, (O Rabbanî özellikleri ve genetiğini) Kalem olarak öğretti (programladı)!

5-) Allemel’ İnsane ma lem ya’lem;

(Yani) insana bilmediğini talim etti.

6-) Kella, innel’ İnsane leyatğa;

Hayır, (iş sanıldığı gibi değil; düşünün)! Muhakkak ki insan (hakikatinden kozalı yaşarsa), elbette azgınlık eder (şehvet peşinde koşar);

7-) En reâhüstağna;

(Benliğiyle perdelenip) kendini (hakikatten) müstağni gördüğü için.

8-) İnne ila Rabbikerrûca;

Kesinlikle dönüş rabbinedir!

9-) Eraeytelleziy yenha;

Gördün mü o engelleyeni;

10-) Abden izâ sallâ;

Bilfiil salât hâlindeyken bir kulu!

11-) Eraeyte in kâne ‘alelhüda’

Gördün mü (bir düşün)! Ya o hakikati yaşamakta ise?

12-) Ev emere Bittakvâ;

Yahut korunmayı emretti ise!

13-) Eraeyte in kezzebe ve tevellâ;

Bir düşün! Ya (hakikatini) yalanladı ve yüz çevirdi ise?

14-) Elem ya’ lem BiennAllâhe yera;

Bilmez mi ki Allâh kesinlikle görür?

15-) Kellâ, lein lem yentehi lenesfe’ an BinNasiyeh;

Hayır (iş sandığı gibi değil)! Andolsun ki eğer vazgeçmezse, elbette onu alnından (beyninden) şiddetle tutup sürükleriz!

16-) Nasiyetin kâzibetin hatieh;

O yalancı, o hata yapan (bedene, dışa dönük) alnı (beyni)!

17-) Felyed’u nadiyeh;

Haydi, çağırsın meclisini!

18-) Sened’uzZebaniyeh;

Biz de çağıracağız Zebânîleri (ateşin zebûn edici kuvvelerini)!

19-) Kellâ* lâ tutı’ hu vescüd vakterib;

Hayır, sakın (yapma)! Ona uyma; secde et ve yaklaş! (19. âyet secde âyetidir.) Kaynak: “Allah İlminden Yansımalarla Kur’an-ı Kerim Çözümü, Alak Sûresi (96) sayfa 638 ve İsra Sûresi 15.cûz, sayfa 271)

İsra Sûresi (15.cûz)

14-) İkra’ Kitabek * kefa Bi nefsikel yevme aleyke Hasiyba;

“OKU yaşam bilgini (kitabını)! Bilincin bu aşamada, yaptıklarının sonucunun ne olduğunu görmeye yeterlidir”

İyilik ve sevgi dünyayı kurtaracak çünkü iyiliğin ve sevginin olduğu yerde Allah var.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.