Aksu; tarım, ticaret ve turizmin yanı sıra doğada hizmet veren işletmeleriyle de dünyaya açılıyor. Yoğun iş temposundan, gürültülü şehir yaşamından, her gün yaşanan trafik çilesinden, ailesi ve özellikle de çocuklarıyla mutlu bir gün geçirmek isteyenlerin aradıkları her şeyi bulabilecekleri bir mekan: Saklı Bahçe.

Antalya ve Aksu’dan gelen ziyaretçilerin yanı sıra Dünyanın değişik ülkelerinden gelen ziyaretçilere Doğada Bir Gün Keyfini Yaşatan Saklı Bahçe yurtiçinden de en çok İstanbul, Ankara ve İzmir’den gelen misafirlerini ağırlıyor. Kurşunlu Şelalesini geçer geçmez Topallı Köyü içerisinde Ormanlık alanın en uç noktasına saklanmış Bahçe, hayal dahi edilemeyecek bir karşılamayla misafirlerine ‘Hoş geldiniz’ diyerek doğal yaşam kapısını aralıyor.

Saklı Bahçe belki de dünyanın sayılı yerlerden biri. Kendi doğal güzelliği burayı cennetten bir köşeye çevirmiş. Gürültülü şehir yaşamından bunalmış sakin huzurlu adres isteyenlerin yeri. 5 yıldan bu yana hizmet veren Saklı Bahçe; özel toplantılar, doğum günleri, yemekli davetler ve kır düğünü gibi etkinliklerinizde misafirlerinizi gönül ferahlığıyla ağırlayacağınız bir yer.

Saklı Bahçenin bir diğer keyifli yanı da sadece çocukluk anılarınızda kalmış ağaçlara kurulan salıncak keyfini tekrar size yaşatması. Unuttuğunuz o salıncak heyecanını yaşınız kaç olursa olsun burada yaşayabiliyorsunuz. Kahvaltınızı yapıp çayınızı yudumlarken çocuklarınız doğa içerisinde kurulmuş parkın tadını çıkartmakta.
Sadece kahvaltıyla sınırlı kalmayan mekanda, mangal keyfide bir o kadar güzel. Sabahı kahvaltısı, öğlen ve akşam yemeklerinin enfes tadını sadece hafta sonu değil hafta içi her gün bulabilirsiniz. Saklı Bahçe, sizleri huzur limanına davet ediyor. 12 ay hizmet veren bu mekanın bütün güzelliklerini burada anlatmak istemiyorum, görmenizi ve yaşamanızı istiyorum.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.