Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın geçtiğimiz günlerde İzmir’de yaptığı hologramlı konuşma büyük yankı uyandırmıştı. Hem ülkemizde hem de Dünyada çok konuşuldu ve medya şunları yazdı; “21’inci yüzyıl siyasetine hoş geldiniz”, “Türkiye başbakanı 3 metrelik hologram ile konuşma yaptı” ve “Türk başbakanı büyük etki yaratmayı biliyor” manşetleri ile verdi.
Çok tartışmalara da neden olan bu konuşma için birçok şey söylense de en can alıcı söylem çok meşgul olması ve toplantıya katılamayınca alternatif bir düzenleme yapması.
Evet, başbakanın yoğun olması İzmirlilere konuşma yapmasına engel olmadı diye düşünülebilir.
Ulusal da bunlar yaşanırken, yereldeki siyasiler her yere yetişmeye çalışıyorlar. Hazır 2014 dünyasında bu tür teknolojiler yaşanırken bence yoğunluktan her yere yetişemeyen yöneticiler bu yönteme başvurarak yoğunluklarını azaltabilirler diye düşünüyorum.
Tabi bu gelişmişlik sanal âlemden, gerçek âleme nasıl yansır bilemeyiz. Mevcut işini dahi doğru dürüst yapamayan bazı yöneticiler yoğunluklarını bahane ederek hologram konuşmaları ile halkı daha fazla yanıltma yoluna gidebilirler mi? tartışılır.
“Türk başbakanı büyük etki yaratmayı biliyor” denilmesinin en büyük nedeni teknolojinin doğru ve yerinde kullanılması değil de nedir? Sizce. Demek ki ülkemizde teknolojik çalışma olarak yok yok.
Teknoloji çağında yaşadığımızı üstüne basa basa dile getirmemize, her türlü teknolojinin ülkemizde ve yaşadığımız şehirlerde var olmasına rağmen patika gibi yolların, ıslah edilmemiş derelerin, imarı- mülkiyeti çözülememiş yerleşim yerlerinin varlığı teknolojiyi ne kadar kullanamadığımızı göstermiyor mu sizce de?
Ulusal ile yerel arasında ciddi uçurumlar mı var yoksa? Bu uçurumlar yöneticinin eksikliğimi, teknolojinin eksikliğimi diye sorsam sanırım kimse teknolojinin eksikliği diyemez.
Yönetici var vatandaşını rezil eder, Yönetici var vatandaşını vezir eder.
Seçimler yaklaşıyor, çalışmalar hızla sürüyor, halkını vezir edebilecek başkanlara ihtiyaç olduğu çok bariz. Halk için çalışacak aday bir adım öne çıksın…

***
Haftanın sözü

….cümle alemi gezdim de
Bulamadım aşka değer bir nesne.
Bu yüzden yabancıyım kendi halkıma,
Ve sürgünüm onların arasından,
Ermişlerin dostluğunu aradığımdan. Mira Bai

***
Aksu’nun Seçim Sloganları

Hepsini geç MHP yi seç (MHP )
Biz Aksu’ya aday değil başkan seçtik (AK PARTİ)
Aksuya cerrah eli değecek (CHP)
Aksu çiçek açacak (Demokrat Parti)
Yürü yürü kaldığın yerden (BBP)
Aksu’da yer yerinden oynuyor Aksu değişim istiyor (AK Parti)
Aksu artık emin ellerde (MHP)




 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.