Aksu Belediyesi Başkan Yardımcısı Hakkı Çoşgun, yaz tatili boyunca, okulların yeni eğitim-öğretim yılına pırıl pırıl bir görümle girmeleri için çaba gösterdi. Hafta sonu tatillerinde bile okul bölgelerinde ve parklarda inceleme yapan Hakkı Başkan, “Her şey çocuklar ve gençler için. Bir çiviyi bile onların geleceği için çakıyoruz” dedi.

İşte yeni bir eğitim-öğretim yılına daha ‘Merhaba’ diyoruz. Aksu’da yeni ders yılının ilk zilinin çalmasıyla birlikte, 60’ın üzerinde okulda, 1000’e yakın öğretmen, 14 bin öğrenci ile buluşuyor. Çocuklarımızın yeni ders yılına pırıl pırıl ortamlarda girmeleri için çaba gösterenlerden biri de, hiç kuşkusuz, Aksu Belediyesi Başkan Yardımcısı Hakkı Çoşgun oldu.

Yaz tatili boyunca emrindeki belediye personeli ile birlikte, hafta sonu tatili dinlemeden çalışan Hakkı Çoşgun, ilkokul, ortaokul ve liselerin yollarının iyileştirilmesi, bahçe düzenlemelerinin yapılması ve çevre temizliği konusunda büyük bir hassasiyet gösterdi. Çalışmalar konusunda gazetemize bir değerlendirmede bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Hakkı Çoşgun, şunları söyledi:

“Aksu her yönden gelişiyor. Sadece kamu yatırımları ve belediye hizmetleri açısından değil, insanlarımızın kültürel ve sosyal yapıları açısından, yani zihniyet bakımından da değişiyor. Artık, dünyaya, çok daha geniş bir perspektiften bakan bir gençliğimiz var. Bu çocuklarımız, eğitim gördükleri okullarda, çok daha çağdaş bir ortamı özlüyor ve biz de bunu oluşturmak için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz.

Belediye Başkanımız Halil Şahin’in önderliğinde, eğitim kurumlarımızı 2016-2017 yılına hazırlamak için seferber olduk. Umarım, yaz boyunca gece-gündüz devam ettirdiğimiz çalışmalardan yararlı bir sonuç almışızdır. Elleri öpülesi öğretmenlerimiz ve sevgili yavrularımız, okul bölgelerindeki çalışmalardan memnun kalırlarsa, ne mutlu bize deriz.”


Aksu Belediyesi’nin çalışkan Başkan Yardımcısı Hakkı Çoşgun’a, “Ya öğrenci velileri ve özellikle anneler? Onlar için bir şey söylemediniz” dedik. İşte o sorunun yanıtını da şöyle aldık:
“Öğrencilerimizi düşünür de, annelerimizi hiç unutur muyuz? Onların da yavruları ile birlikte hoşça vakit geçirecekleri parklar konusunda hız kesmeden faaliyetlerimiz sürüyor. Aksu’nun 35 mahallesine 35 park hedefiyle çıktığımız yolda, çalışmalarımız devam ediyor. İlçemizin her tarafında, ailelerin huzur içinde oturup dinlenebileceği, çocuklarının neşe içinde oynayacağı parklarımız kuruluyor. Aksu, yeşil alan bakımından zaten Allah’ın bahşettiği güzellikleri barındırıyor. Kentsel yeşil alanlar bakımından da, Antalya’nın 19 ilçesi arasında bir numara olmayı hedefliyoruz.”


Aksu Belediye Bakan Yardımcısı Sayın Hakkı Çoşgun’a, yeni eğitim-öğretim yılının başlaması dolayısıyla veliler ve öğrenciler adına sorularımızı yönelttik. Başkan Halil Şahin’in önderliğinde okul bölgelerini tertemiz yaptıklarını söyledi. Gerçekten de, Aksu Belediyesi yaz boyunca okul bölgelerini öncelikli alan tayin ederek, muhteşem bir çalışma sergiledi. Başkan Halil Şahin ve Bakan Yardımcısı Hakkı Çoşgun başta olmak üzere, Aksu Belediyesi’nin bu konuda emeği geçen tüm personeline, veliler adına teşekkür ediyoruz. Bakın, onların karnelerini, daha okullar açılırken veriyoruz hem de: Hepsi pekiyi ile dolu…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.