Vali'den, yüz nakledilen Recep Sert'e Ziyaret

Antalya Valisi Sebahattin Öztürk, Akdeniz Üniversitesi'nde Prof. Dr. Ömer Özkan ve ekibi tarafından Türkiye’nin 5'inci yüz nakli operasyonu yapılan Recep Sert’i hastanede ziyaret etti.

31 Temmuz 2013 Çarşamba 14:47
Vali'den, yüz nakledilen Recep Sert'e Ziyaret
Vali Öztürk’ü Akdeniz Üniversitesi Rektörü İsrafil Kurtcephe, Rektör Yardımcısı Ömer Keçeci, Hastane Başhekimi Mustafa Ünal, İl Sağlık Müdürü Adem Bilgin ve operasyonu gerçekleştiren Prof. Dr. Ömer Özkan karşıladı. Prof. Dr. Özkan’dan Recep Sert’in sağlık durumu hakkında bilgi alan Vali Öztürk, Recep Sert’i odasında çok kısa bir süre ziyaret ederek, acil şifa dileyip, "Geçmiş olsun" dedi.

Recep Sert’i ziyaretinin ardından Vali Öztürk, Rektör Kurtcephe, Rektör Yardımcısı Keçeci, Başhekim Ünal, İl Sağlık Müdürü Bilgin ve Prof. Dr. Özkan ile görüştü.

ÇOK BAŞARILI İŞLERE İMZA ATILIYOR

Vali Öztürk, Akdeniz Üniversitesi'nde Prof. Dr. Özkan ve ekibi tarafından gerçekleştirilen yüz nakli operasyonlarında çok başarılı sonuçlara imza atıldığını belirterek, Türkiye’nin tanıtımına ve yeteneğine işaret eden çok önemli bir olgu olduğuna değindi. Vali Öztürk, Akdeniz Üniversitesi'nin rektörüyle hastanesiyle ve Prof. Dr. Ömer Özkan’ın ekibiyle dünya çapında isim yaptığını ve herkesin üstüne düşecek övgüyü alması gerektiğini kaydetti.

Vali Öztürk, Antalya'da yaşarken ve görev yaparken böyle olaylara tanık olmaktan son derece mutlu olduğunu belirtti. Vali Öztürk, "İnsanlara şifa veriyorsunuz. O anlamda çok önemli prestijli bir iş. Ayrıca Antalya’nın tanıtımına ve turizmine büyük katkı sağlıyorsunuz" dedi. Antalya’nın topyekün lig atladığına işaret eden Vali Öztürk, "Risk alarak bu işi yapıyorsunuz, risk almadan başarı elde edilemez. Cesaret isteyen işler her bakımdan gurur kaynağı, tebrik ediyorum" diye konuştu.

Prof. Dr. Ömer Özkan ise 10 yıllık hazırlık dönemini içeren bir çalışmanın sonucunda gerçekleştirilen bu başarıda hükümetten ve üniversiteden çok destek gördüklerini belirtti. 

Son Güncelleme: 31.07.2013 15:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.