Tatil yolunda can pazarı

Direksiyon başında kalp krizi geçiren Serikli şoför hayatını kaybetti.

03 Mart 2016 Perşembe 09:13
Tatil yolunda can pazarı
ANTALYA’nın Serik İlçesi’nde direksiyon başında kalp krizi geçiren tur otobüsü sürücüsü 67 yaşındaki Ali Sedat Alkan hayatını kaybetti. Golf sahasına girerek durabilen otobüsteki tatilciler ise kazadan yara almadan kurtuldu. 



Olay, saat 20.30 sıralarında Boğazkent- Belek yolunda meydana geldi. Antalya Havalimanı’ndan Serik’e bağlı Boğazkent turizm merkezine yerli ve yabancı tatilcileri taşıyan özel bir firmaya ait tur otobüsünün sürücüsü Ali Sedat Alkan, seyir halindeyken fenalaştı. Sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otobüs, yoldan çıkarak bir otele ait golf sahasına girerek durabildi. Otobüsteki tatilcilerin ihbarı üzerine olay yerine giden sağlık ekiplerinin ilk müdahalesini yaptığı sürücü Alkan, ambulansla özel bir hastaneye götürüldü. Kalp krizi geçirdiği belirlenen sürücü, müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Otobüsteki tatilciler olaydan yara almadan kurtulurken, aynı firmaya ait başka bir otobüsle otellerine götürüldü. Sürücü Ali Sedat Alkan’ın cenazesinin ise savcının incelemesinin ardından otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu’na gönderileceği belirtildi. 

Son Güncelleme: 03.03.2016 09:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.