Şimdilik ‘kıyak’ çıkmadı!

Norm kadro değişikliğini içeren tek maddelik gündemle olağanüstü toplantıya çağrılan Aksu Belediye Meclis Üyeleri, çoğunluk sağlanamadığı için toplanamadı. Meclisin toplanıp, değişikliğin onaylanması halinde, Başkan Yardımcısı Hasan Çetin’in oğlunun da ‘kadro’ya geçeceği öne sürüldü

22 Ağustos 2013 Perşembe 13:25
Şimdilik ‘kıyak’ çıkmadı!
Sitemizde yayınlanan ‘Başkan Yardımcısı’nın Oğluna Meclis Kıyağı’ haberi, büyük yankı uyandırdı. Meclisin tatilde olmasına rağmen tek maddelik norm kadro değişikliği nedeniyle olağanüstü toplantıya çağrılan Aksu Belediye Meclis Üyeleri’nden pek çoğu, toplantıya katılmadı. Böylelikle meclis toplantısı yapılamadı. Saat 10.00’da başlaması gereken toplantıya, yeterli katılımın sağlanması için saat 11.15’e kadar meclis üyelerinin gelmesi beklendi. Bu sırada Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım’da Meclis Salonu’nda hazır bekledi.

Öte yandan norm kadro değişikliğini içeren tek maddelik gündemle olağanüstü toplantıya çağrılan Aksu Belediye Meclis Üyeleri’nden AK Parti Grubu tam kadro halinde meclise katılmazken, CHP Grubu’ndan Ali Üstün, MHP’den ise İsmail Danacı toplantı salonunda hazır bulundu. Bu arada meclisin toplanıp, norm kadro değişikliğinin onaylanması durumunda, Aksu Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Çetin’in oğlu Veli Çetin’in de ‘kadro’ statüsüne geçeceği öne sürüldü.  

İlgili Haberimizi okumuk için TIKLAYIN!

Son Güncelleme: 22.08.2013 19:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.