PTT 173 yaşında

Antalya'da Posta ve Telgraf Teşkilatı'nın (PTT) 173'üncü kuruluş yıldönümü düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı.

23 Ekim 2013 Çarşamba 18:01
PTT 173 yaşında
PTT'nin 173'üncü kuruluş yıldönümü dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı'nda tören yapıldı. Törende Antalya PTT Başmüdürü Mustafa Kaplan Atatürk Anıtı'na çelenk sundu. Daha sonra da Kaplan ile PTT personeli saygı duruşunda bulunup İstiklal Marşı'nı okudu. Kaplan, törenin ardından PTT Antalya Başmüdürlüğü'nde kuruluş yıldönümü dolayısıyla 173'üncü müşteri Cemal Günindi'ye çeşitli hediyeler verdi.

Etkinlikler kapsamında konuşan Mustafa Kaplan, ilk posta teşkilatının 23 Ekim 1840 tarihinde kurulduğunu belirterek, PTT'nin tarihini anlattı. PTT Antalya Başmüdürlüğü'nün çalışmaları hakkında bilgi veren Kaplan, her kademede özveriyle görevlerini yürüten personeline teşekkür ederek, başarılarının devamını diledi. 

Son Güncelleme: 23.10.2013 18:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.