Polis, terör olaylarına karşı toplumun her kesiminden duyarlılık bekliyor.

Muhtarlar, zabıtalar ve temizlik işçilerine terör dersi verildi.

24 Mart 2016 Perşembe 15:29
Polis, terör olaylarına karşı toplumun her kesiminden duyarlılık bekliyor.
KUMLUCA Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından ilçede görev yapan mahalle muhtarları, zabıta memurları ve temizlik işçileri terör olaylarına karşı bilgilendirdi.

Kumluca Belediyesi toplantı salonunda gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısına zabıta memurları, mahalle muhtarları ve temizlik müdürlüğünde görevli personel katıldı. Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği'nde görevli polis memuru Sinan Önal, terör olaylarının önlenebilmesi için bazı konularda vatandaş olarak daha dikkatli olunması gerektiğini söyledi.

Toplantıda yaşanan terör olaylarıyla ilgili öncesinde ve sonrasında tespit edilen görüntüleri de izleten Önal, halkın olaylar yaşanmadan önce ve yaşandıktan sonra nasıl davranması gerektiğine dair bilgiler verdi.

 

Son Güncelleme: 24.03.2016 15:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.