Mimar Sinan'a modern imaj

KEPEZ Belediyesi tarafından yaptırılan Mimar Sinan Kongre ve Sergi Merkezi'nin inşaat aşamasının ardından dekorasyon ve tefrişat çalışmaları başladı.

15 Mart 2016 Salı 15:40
Mimar Sinan'a modern imaj
Akdeniz Belediyeler Proje Yarışması'nda alt-üst yapı işleri ve ulaşım hizmetleri dalında birincilik ödülünü alan Kepez Belediyesi'nin projesi Mimar Sinan Kongre ve Sergi Merkezi'nde inşaat sürecinin sonuna gelindi. Merkezde iç tefrişat ve dekorasyon çalışmaları başlatıldı. Yeşiltepe Mahallesi'nde 19 bin 73 metrekarelik belediye hizmet alanında Antalya'nın kongre, sergi, fuar gibi etkinlik alanı ihtiyacını karşılayacak dev tesis, modern mimarisine uygun olarak dekore ediliyor. Kepez Belediyesi'nin yeni nikah salonunun da bulunduğu kongre ve sergi merkezi, 29 bin metrekare inşaat alanıyla da Antalya'nın en büyüğü olma özelliğini taşıyor.

TESİSİN BÜTÇESİ 40 MİLYON LİRA

Mimar Sinan Kongre ve Sergi Merkezi, 40 milyon lira yatırım bütçesiyle belediyenin en büyük bütçeli yatırımı olarak dikkati çekiyor. Birinci katında fuar, kongre ve toplantıların yapılacağı merkezde, değişik kapasitelere bölünebilecek 2 bin kişilik çok amaçlı salon, 2. katında çeşitli sanatsal çalışmaların yapılacağı 12 atölye, 3. katında ise otopark yer alıyor.

Sahnenin de kurulabileceği çok amaçlı salonda, özel üretim olan motifli halı dikkat çekiyor. Tesiste ayrıca 500 kişilik bir salon da bulunuyor. Kepez Belediyesi'nin yeni nikâh salonu da bu tesiste hizmet verecek. Nikah salonunun duvar dekorasyonunda ve koltuklarında beyaz renk tercih edildi. 300 kişi oturma kapasiteli nikâh salonunun kapılarında ruhuna uygun olarak alyans motifi bulunuyor. 

Son Güncelleme: 15.03.2016 15:41
Anahtar Kelimeler:
Kepez Belediyesi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.