Kutlamalar galayla sona erdi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları, TRT’nin bu yıl Antalya’da düzenlediği Çocuk Şenliği galasıyla sona erdi.

24 Nisan 2015 Cuma 13:42
Kutlamalar galayla sona erdi
Turgut Özal Spor Salonu’nda, 34 ülkeden ve Türkiye’den çocukların oluşturduğu halk dansları topluluklarının gösterisi büyük beğeni topladı. Yabancı ülkelerden gelen çocuklar tarafından sunulan halk dansları gösterileri ilgiyle izlenildi. Antalya Valisi Muammer Türker, TRT Genel Müdürü Şenol Göka, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve vatandaşların katıldığı galada renkli görüntüler oluştu.

Gala kokteylinde konuşan Vali Türker, yaklaşık 10 günlük tatlı telaşın sonuna geldiklerini ifade ederek, “Türkiye ve TRT adına gelenekselleşen bir etkinliğin uzun yıllardan sonra Antalya'da gerçekleşen ayağını tamamlamanın keyfini ve mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

TRT Uluslararası Çocuk Şenliği'nin dünya barışına sunduğu katkıya vurgu yapan Vali Türker, etkinliklere emeği geçen başta TRT Kurumu olmak üzere tüm kurum, kuruluş ve kişilere teşekkür etti. TRT Genel Müdürü Şenol Göka da 23 Nisan Şenliği gala kokteylinde bir teşekkür konuşması yaptı.

Gösterinin finalinde tüm ülke çocukları bir araya gelerek sevgi, barış ve kardeşlik mesajı verdi.
 

Son Güncelleme: 24.04.2015 13:53
Anahtar Kelimeler:
Antalya23 Nisan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.